Ειδησεογραφικό site

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Κλείνουν οι εκκρεμότητες – ξεκινάει η αντεπίθεση

146

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο πραγματοποιείται σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο πολιτικό momentum για την Κεντροαριστερή Παράταξη, καθώς σηματοδοτεί τη μετάβαση του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου σε μια νέα εποχή, με την προσαρμογή της λειτουργίας του στα νέα δεδομένα.
Σε κάθε περίπτωση όμως, το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα παραμείνει ο βασικός πυλώνας στήριξης του νέου φορέα και εκείνη η δύναμη που θα συνεχίσει να δίνει τον τόνο στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.
Τις πύλες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα περάσουν 3.500 σύνεδροι, που είναι τα μέλη των υφιστάμενων οργάνων ΠΑΣΟΚ, νυν και πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές, συνδικαλιστικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, εκλεγμένοι σύνεδροι του τελευταίου συνεδρίου ΠΑΣΟΚ του 2015, καθώς και σύνεδροι μέλη ΠΑΣΟΚ του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.
H διάρκεια του συνεδρίου θα είναι 24ωρη, αφού ξεκινά στις 5:00 το απόγευμα, με τις διαδικασίες να ανοίγει με ομιλία της η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, και ολοκληρώνεται την επομένη, την ίδια περίπου ώρα
Περισσότερα στο Καρφί που κυκλοφορεί

Τα σχόλια είναι κλειστά.