Ειδησεογραφικό site

«Σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ» η κυβέρνηση ανοίγει τον φάκελο– Η σκευωρία της Novartis, η ΔΕΗ και το Μεταναστευτικό

62

Ήγγικεν η ώρα της κρίσης για τα «καραμπινάτα» σκάνδαλα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η Δικαιοσύνη πλέον έχει τον πρώτο λόγο, αρχής γενομένης από τη ΔΕΗ, που βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία και με ανυπολόγιστη ακόμη ζημιά για το ελληνικό δημόσιο.
Το θέμα άνοιξε με επίσημο τρόπο από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος με αφορμή τη ΔΕΗ, επεσήμανε ότι η αναζήτηση ευθυνών δεν θα περιοριστεί μόνο στην προαναφερθείσα Επιχείρηση, αλλά θα επεκταθεί και στη διερεύνηση της διαπραγμάτευσης του καλοκαιριού του 2015.
Η αναφορά του κ. Γεραπετρίτη έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς ο εν λόγω υπουργός είναι συνομιλητής του Κυριάκου Μητσοτάκη σε καθημερινή βάση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική απόφαση που ελήφθη είναι να μπει τέλος στο καθεστώς της ατιμωρησίας και αυτό δεν αφορά μόνο τα στελέχη της προηγούμενης διακυβέρνησης αλλά είναι και ένα μήνυμα για όσους, από τα νυν κυβερνητικά στελέχη υποπέσουν σε σφάλματα, εκούσια ή ακούσια, επενδύοντας στη συγκάλυψη των ευθυνών τους, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου

Τα σχόλια είναι κλειστά.