Ειδησεογραφικό site

Σε πλήρη δράση η «ομάδα κρούσης» του ΚΙΝΑΛ

313

Το Κίνημα Αλλαγής «ανεβάζει στροφές» και προχωρά με γοργούς ρυθμούς, όχι απλά στην ανασύνταξή του κόμματος, αλλά σε μια βαθύτατη πολιτική διαδικασία επανεκκίνησης και αναγέννησης του.
Με ανανεωμένο πλήρωμα σε κόμμα και Βουλή , αποτελούμενο τόσο από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη αποδεκτά από την κοινωνία, όσο και νέα, δυναμικά και πολλά υποσχόμενα, η Φώφη Γεννηματά θέτει σε εγρήγορση όλο το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος με στόχο την αντεπίθεση, ώστε να προβάλει το ΚΙΝΑΛ ως τον προοδευτικό εναλλακτικό δρόμο διακυβέρνησης, αλλά και να το αναδείξει σε σημαντικό παράγοντα των εξελίξεων.
Στα ηγετικά μάλιστα κλιμάκια της Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι η νέα διάταξη δυνάμεων θα ενισχύσει την άσκηση υπεύθυνης αντιπολίτευσης απέναντι στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ ταυτόχρονα θα αποκρούσει τον εισοδισμό του ΣΥΡΙΖΑ στο στελεχιακό και κοινωνικό του ακροατήριο.
Ας δούμε όμως ποια είναι τα πρόσωπα που συγκροτούν την «ομάδα κρούσης» του Κινήματος Αλλαγής, που έχουν κάνει δεύτερο σπίτι τους τη Χαριλάου Τρικούπη και τη Βουλή, από όπου εργάζονται νυχθημερόν για τις ανάγκες του κόμματος
Περισσότερα στο Καρφί που κυκλοφορεί

Τα σχόλια είναι κλειστά.