Ειδησεογραφικό site

Σάββας Θεοδωρίδης: Όλος ο Ολυμπιακός στο τελευταίο «αντίο»

37

Με χειροκροτήματα και την ιαχή «Ολυμπιακός, Ολυμπακός» αποχώρησε το φέρετρο απο την εκκλησία – Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο η ταφή – Μαρινάκης:  Οι γίγαντες του Ολυμπιακού σε περιμένουν στην πόρτα του παραδείσου

Το τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία 85 ετών είπε  σήμερα σύσσωμος ο Ολυμπιακός.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Σάββα Θεοδωρίδη τελέστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών και η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Παρόντες στην Μητρόπολη ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης αλλά και παλαίμαχοι της ομάδας του Πειραιά.

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο Μισέλ Πλατινί, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Μίμης Δομάζος, Νίκος Σαργκάνης, Νίκος Βαμβακούλας, Παναγιώτης Κελεσίδης, Στέλιος Σεραφείδης, ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που το τυλιγμένο με τη σημαία του Ολυμπιακού φέρετρο βγήκε από την εκκλησία με τους παριστάμενους να φωνάζουν «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός» και «άρχοντα καλό ταξίδι»

«Είχα μα ιδιαίτερη σχέση αγάπης και συμπαράστσης σε δύσκολους καιρούς με τον Σάββα. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε υπερβολικά τον Ολυμπιακό και όποιον ήταν μέσα στην ομάδα, είτε ήταν παίχτης, ποδοσφαιριστής ή πρόεδρος. Δοκιμαστήκαμε, και πολλές φορές το τι σκεφτόταν ο Σάββας και εγώ ήταν παρόμοιο. Σήμερα μου κάνει εντύπωση με όλα αυτά που διαβάζω απ΄όλους που ήταν όλα αυτά τα χρόνια απέναντι να γράφουν τα εντελώς αντίθετα για τον Σάββα και αυτό είναι μια μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο και για όλους εμάς που ήμασταν δίπλα του» δήλωσε μετά την εξόδιο ακολουθία ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.