Ειδησεογραφικό site

Σαρώνουν τα ιστορικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου στη δημοπρασία Creaid

Μέχρι τις 9 Απριλίου είναι σε δημοπρασία τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου. Μέχρι στιγμής, από όλα τα αντικείμενα διάσημων προσωπικοτήτων, αθλητών, καλλιτεχνών και celebrities, εκείνο που άνηκε στον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ έχει την πρωτιά, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ποσό: Τα 5.500 ευρώ. Το επόμενο bid για όποιον θέλει να μπει και να τα αποκτήσει είναι τα 6.000 ευρώ και απομένουν ακόμα τρεις ημέρες.

Εξάλλου, ο γιος του Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος τα είχε στην κατοχή του και τα έδωσε για φιλανθρωπικό σκοπό, είχε πει πως θα ήταν πολύ χαρούμενος αν συγκεντρωθούν 10.000 ευρώ.

Ακολουθεί ένα έργο τέχνης του Jeff Coons με 4.000 ευρώ και το περιδέραιο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με 2.700 ευρώ μέχρι στιγμής. Το βραχιόλι της Τζένιφερ Λόπεζ έχει φτάσει στα 1.000 ευρώ

Μεταξύ άλλων έχουν συλλεχθεί αντικείμενα από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Στέφανο Τσιτσιπά, Μαρία Σάκκαρη ,Prince , David Beckham, Naomi Campbell, Fernando Alonso, Rafael Nadal, Lionel Messi, Jennifer Lopez, Maria Kallas, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Sofia Vergara, Nichole Swerzinger, Kasparov, Πάπας Φραγκίσκος, Άννα Βίσση , Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σάκη Ρουβά , Μιχάλη Χατζηγιάννη κ.α.

Τα έσοδά θα διατεθούν για τo Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για την στήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους

Τα σχόλια είναι κλειστά.