Ειδησεογραφικό site

ΨύλλοΙ και φίδι στο νοσοκομείο του Κιλκίς

51

Μετά τους ψύλλους τον περασμένο Μάρτιο ένα φίδι τρύπωσε στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Συγκεκριμένα το φίδι εισέβαλε στα αποδυτήρια του προσωπικού των πλυντηρίων  του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Το ευτύχημα είναι πως ο εργαζόμενος αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία του, το απομάκρυνε και στη συνέχεια το σκότωσε.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς Αχιλλέα Καλεκμερίδη οι συνθήκες υγιεινής στα πλυντήρια του νοσοκομείου είναι ανύπαρκτες καθώς η σύμβαση με την εταιρεία απεντόμωσης έχει λήξει από τον περασμένο Νοέμβριο και δεν έχει ακόμα ανανεωθεί.

Η νέα διοίκηση του νοσοκομείου – ανέλαβε πριν από δύο μήνες – περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να εγκριθούν τα κονδύλια ώστε κάποια εταιρεία απεντόμωσης να προχωρήσει σε απολύμανση των χώρων του νοσοκομείου.

Ο κ. Καλεμκερίδης τόνισε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς είναι υποχρηματοδοτούμενο (ο προϋπολογισμός για το 2016 μειώθηκε κατά 1 εκατ. ευρώ) και είναι υποστελεχωμένο, την ώρα που καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον νομό.

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια των εργαζομένων την είδε με τα ίδια του τα μάτια ο υφυπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ο οποίος είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο στις 23 Μαρτίου.


Φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια
του προσωπικού των πλυντηρίων στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς

Τα σχόλια είναι κλειστά.