Ειδησεογραφικό site

«Πυρά» Κωνσταντινόπουλου κατά Βενιζέλου για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

43

«Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω «ύμνους» των Συριζαίων!», αναφέρει σε tweet του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Την δυσφορία του για υποστήριξη του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στο νομοσχέδιο για την αναδοχή εκφράζει ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με αιχμηρό σχόλιο στο twitter.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι με την προαναγγελία υπερψήφισης της διάταξης που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς αναιρεί την πολιτική του στάση σύμφωνα με την οποία η ΔΗΣΥ οφείλει να μην στηρίζει κανένα νομοσχέδιο που εισάγει η κυβέρνηση και ιδίως όσα δεν έχουν στην στήριξη των ΑΝΕΛ.

«Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω «ύμνους» των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να «χτίζεις» στην Καθημερινή και Πέμπτη να «γκρεμίζεις»στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος κάνοντας αναφορά και στο κυριακάτικο άρθρο του κ. Βενιζέλου με τίτλο «η διακριτική γοητεία της «κανονικοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ@Odysseas_

Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω «ύμνους» των Συριζαίων!
Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να «χτίζεις» στην Καθημερινή και Πέμπτη να «γκρεμίζεις»στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!

Τα σχόλια είναι κλειστά.