Ειδησεογραφικό site

Πεδίον του Άρεως: Το προφίλ του «δράκου» και η κατάθεση της οδοντιάτρου

54

Ο «δράκος»  είναι ψηλός, περίπου 1.80 και με ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά – Μιλά σπαστά ελληνικά

Τον μυστηριώδη άντρα με τη μηχανή και τον τσιλιαδόρο αλλά και τα κίνητρά του αναζητούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για να λύσουν το γρίφο της επίθεσης στην 25χρονη νοσοκόμα στο παρκάκι δίπλα στο Πεδίο του Άρεως.

Ο δράκος που σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, είναι ψηλός περίπου 1.80 και με ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά, έστησε καρτέρι και με τη βοήθεια ενός συνεργού που φύλαγε τσίλιες επιτέθηκε με σουγιά στη νοσοκόμα.

Μιλώντας όπως η ίδια είπε σπαστά ελληνικά και χωρίς να θυμάται τι ακριβώς της είπε, αφού της έφραξε το στόμα με ένα μαντήλι, την πέταξε με βία κάτω και προσπάθησε να της σκίσει τα εσώρουχα και το παντελόνι που φορούσε. Μάλιστα, σήμερα η νεαρή αναμένεται να κληθεί και πάλι για κατάθεση προκειμένου να ανακαλέσει στη μνήμη της λεπτομέρειες που θα φωτίσουν τις έρευνες και θα δείξουν το δρόμο στους αστυνομικούς για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Εξετάζοντας κάποιες κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και καταστημάτων της περιοχής δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής να έχουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο, ενώ ούτε αυτόπτες μάρτυρες υπάρχουν για να δώσουν στοιχεία για το δρομολόγιο που ακολούθησε ο δράστης και ο τσιλιαδόρος για να εξαφανιστούν και να σβήσουν τα ίχνη τους στα στενά της περιοχής παρόλο που η επίθεση δεν έγινε περασμένη ώρα αλλά στις 9 το βράδυ.

Την ίδια ώρα, ο φόβος κυριαρχεί στους κατοίκους του Γκύζη μετά την καταγγελία της βοηθού οδοντιάτρου για την ύπαρξη δράκου που επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες. Πολλά σημεία της περιοχής είναι σκοτεινά και απόμερα και αυτό είναι που κάνει την αγωνία τους να «χτυπάει κόκκινο». Είναι άλλωστε μια περίεργη υπόθεση που για την ΕΛ.ΑΣ αποτελεί προτεραιότητα καθώς με την χαοτική κατάσταση που επικρατεί πλέον στο κέντρο της Αθήνας, η εμφάνιση ενός δράκου που ορμάει σε ανυπεράσπιστες γυναίκες αποτελεί έναν ακόμη πονοκέφαλο που πρέπει με κάθε τρόπο να εξαλειφθεί. Για το λόγο αυτό έχουν ενισχύσει τις περιπολίες ενώ στήνουν και μπλόκα σε μια προσπάθεια να φθάσουν στα ίχνη του μυστηριώδους δράκου με τον τσιλιαδόρο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.