Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας να δώσει εξηγήσεις για τις «τσάντες με χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ» που κατέθεσε η γραμματέας Καλογρίτσα

79

Εξηγήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα ζητεί το ΠΑΣΟΚ, μετά την κατάθεση της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο.

Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «σοκαριστικά» όσα κατατέθηκαν και προσθέτει πως τα ερωτήματα που εγείρονται πρέπει να απαντηθούν άμεσα.

«Η καταγγελία για ύπαρξη σκοτεινών συναλλαγών με διαδρομές μαύρου χρήματος, που συνέδεσαν την περίοδο 2015-19 τον ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους και συμφέροντα, πλήττει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία της πολιτικής ζωής», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες για διαδρομές μαύρου χρήματος προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Τα όσα κατατέθηκαν χθες στο ειδικό δικαστήριο στη δίκη του Νίκου Παππά είναι σοκαριστικά.

Η κατάθεση της κ. Διαμαντή για φακέλους και τσάντες με χρήματα, που κατευθύνονταν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θέτει ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα.

Η καταγγελία για ύπαρξη σκοτεινών συναλλαγών με διαδρομές μαύρου χρήματος, που συνέδεσαν την περίοδο 2015-19 τον ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους και συμφέροντα, πλήττει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία της πολιτικής ζωής.

Η λογοδοσία και η διαφάνεια είναι αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί η κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους θεσμούς»

Τα σχόλια είναι κλειστά.