Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης φοβάται την αναγέννηση του κινήματος

21

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στα όσα είπε για το ΠΑΣΟΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, Κυριακή, εξέδωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

Κατά την εκτίμηση του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός «φοβάται την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, γιατί ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός του αντίπαλος».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να κρύψει την κύρια αγωνία του ούτε σήμερα.

Φοβάται την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, γιατί ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός του αντίπαλος.

Ας βάλει καλά στο μυαλό του ότι οι 270.000 φίλοι και μέλη του κόμματος έδωσαν πριν ενάμιση χρόνο ισχυρή εντολή στον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή και όχι βολικό εταίρο και συμπλήρωμα.

Μόνο θυμηδία, τέλος, προκαλεί ο Πρωθυπουργός, που μετέτρεψε το κράτος σε λάφυρο για τον ίδιο και την παρέα του, ο πρωταθλητής των απευθείας αναθέσεων και των στρατών μετακλητών να ενδύεται τον μανδύα του προοδευτικού εκσυγχρονιστή.

Υ. Γ. Επειδή το έχει μαράζι για το αν προσκάλεσε επίσημα σε συνάντηση τον κ.Ανδρουλάκη την βραδιά της εκλογής του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ας βγάλει στη δημοσιότητα τα καταγραφικά της ΕΥΠ για να δει όλη η Ελλάδα τι του είπε. Εξάλλου και τότε τον παρακολουθούσαν ως “εθνικό κίνδυνο

Τα σχόλια είναι κλειστά.