Ειδησεογραφικό site

Όταν ο κυρ Θάνος Μωραΐτης «τραγουδούσε» εναντίον του Τσίπρα: Είναι τυχοδιώκτης

3.132

Δείτε τα tweets του νέου υφυπουργού Υποδομών,  Θάνου Μωραΐτη κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά το «άλλα ‘λεγες, άλλα ‘κανες, άλλα ‘πες κι άλλα κάνεις, άλλα λογιάζεις κι άλλα λες κι άλλα στο νου σου βάνεις», ο νέος υφυπουργός Υποδομών, Θάνος Μωραϊτηςξιφουλκούσε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

«H Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι γραφείο εύρεσης υπουργικών χαρτοφυλακίων για την επόμενη κυβέρνηση», έλεγε ο νέος υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ το Νοέμβριο του 2016. Την ίδια περίοδο δήλωνε με ένταση ότι «εμείς με αυτούς που εξαπάτησαν το ελληνικό λαό δεν θα συνεργαστούμε ποτέ».

Το 2017 ο Θάνος Μωραΐτης, χαρακτήριζε «Ανέκδοτο τη διαπραγμάτευση και έλεγε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ είναι η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης».

«Στην κυβέρνηση αξίζουν 3 Όσκαρ: Το Όσκαρ της αποτυχίας, το Όσκαρ του τυχοδιωκτισμού και το Όσκαρ του διχασμού», έγραφε στο Twitter τον Μάρτιο του 2017.

thanos1
thanos2
thanos3
thanos4
thenos5
thnanos6
thanos7

Ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Θάνος Μωραϊτης, γεννήθηκε το 1970 στο Αγρίνιο. Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση αλλά ασχολήθηκε με τη διαφήμιση ως στέλεχος μεγάλων εταιρειών του χώρου, ενώ διατηρούσε και δική του διαφημιστική επιχείρηση.

moraipaapa

Το 1994 εκλέχτηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ. Το 1999 ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Το 2000 εξελέγη Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Το 2002 ορίστηκε αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΠΑ. Το 2004 εξελέγη Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ, ενώ επανεξελέγη το 2007 (1ος σε σταυρούς) και 2009.

Από τον Οκτώβριο του 2009 ως τον Ιούνιο του 2011 διετέλεσε Υφυπουργός Περιβάλλοντος υπεύθυνος για θέματα περιβάλλοντος και δασών στην Κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου 2009. Τον Ιούνιο του 2011 ανέλαβε καθήκοντα Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Κατέβασε την (ΠΑΣΟΚ) ιστοσελίδα του για να την ανακαινίσει

«Μας συγχωρείτε, εκτελούνται εργασίες συντήρησης στον ιστότοπο. Σύντομα κοντά σας».

Αυτές είναι οι φράσεις που μπορεί να διαβάσει όποιος θελήσει να μπει στην ιστοσελίδα του κ. Μωραΐτη, μετά την ανακοίνωση ότι εισήλθε στο νέο κυβερνητικό σχήμα, γεγονός που οδήγησε τον πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ να σπεύσει να «κατεβάσει» την ιστοσελίδα του, για προφανείς λόγους ανακαίνισης.

Όπως φαίνεται άλλωστε από την προσωρινή αποθήκευση της google, στην ιστοσελίδα του κ. Μωραΐτη δέσποζε η επί ΠΑΣΟΚ δράση του, ενώ οι επισκέπτες το πρώτο που έβλεπαν ήταν τον νυν υφυπουργό Υποδομών σε φωτογραφίες που δεσπόζουν οι σημαίες με τον πράσινο ήλιο.

Από κάτω, με γραμμές, δινόταν στον επισκέπτη ένα σύντομο βιογραφικό, όπου ξεκινούσε από την εκλογή του ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας, το 1994, συνέχιζε με την υποψηφιότητά του για την ευρωβουλή με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο του 1999, με την εκλογή του ως Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ το 2000 και με την εκλογή του στη Βουλή από το 2004. Φυσικά, δεν παρέλειπε να αναφέρει ότι το 2009 είχε οριστεί στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ υφυπουργός Περιβάλλοντος και το 2011 υφυπουργός Ανάπτυξης.

moraitis_site

Η ιστοσελίδα του κ. Μωραΐτη πριν την κατεβάσει 

moraitis_site1

Η ιστοσελίδα του κ. Μωραΐτη αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ότι εισήλθε στο νέο κυβερνητικό σχήμα

Τα σχόλια είναι κλειστά.