Ειδησεογραφικό site

Νετανιάχου: Το Ιράν λέει ψέματα ότι δεν είχε πυρηνικά

57

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, μιλώντας από το υπουργείο Άμυνας στα αγγλικά, τόνισε ότι διαθέτει 55.000 αρχεία που αποδεικνύουν ότι η Τεχεράνη ουδέποτε διέκοψε το πυρηνικό της πρόγραμμα

 Σφοδρή επίθεση εναντίον του Ιράν, το οποίο χαρακτήρισε «τη μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και τον κόσμο», εξαπέλυσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια εκτενούς παρουσίασης από αίθουσα του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας, «αποδεικτικών στοιχείων» για το πρόγραμμα παραγωγής πυρηνικών όπλων που «εξακολουθεί να εφαρμόζει» η Τεχεράνη.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, μιλώντας στα αγγλικά, έδειξε εικόνες από πυρηνικούς αντιδραστήρες και σιλό και συνεντεύξεις από επιτελείς του Ιράν. Δήλωσε ότι «το Ιράν είπε ψέματα σε όλον τον κόσμο ότι δεν είχε ποτέ πυρηνικά όπλα» και τόνισε ότι έχει στη διάθεσή του 55.000 αρχεία, τα οποία αποδεικνύουν την επικίνδυνη δράση της Τεχεράνης.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, με φόντο μία γιγαντοοθόνη που έγραφε «το Ιράν ψεύδεται», τόνισε ότι τη Τεχεράνη ουδέποτε διέκοψε το πρόγραμμά της, παρ’ ότι οι διεθνείς δυνάμεις υπέγραψαν τη συμφωνία για την άρση του εμπάργκο και του πολυετούς αποκλεισμού του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.