Ειδησεογραφικό site

Νάντια Γιαννακοπούλου: Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή

Ανοιχτό άφησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβριο.

«Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή όπως είμαι πάντα στις πιο δύσκολες στιγμές του ΠΑΣΟΚ από τότε που ήταν στο 4% μέχρι και σήμερα που θέλουμε να γίνει επόμενη κυβέρνηση που ήταν ρεαλιστικός στόχος να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση», είπε αρχικά η κα Γιαννακοπούλου μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Νάντια Γιαννακοπούλου: Θα σας ενημερώσω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για το τι θα κάνω
Η κα Γιαννακοπούλου είπε «πάντα θέλω να μιλάω πολιτικά» και στη συνέχεια χαρακτήρισε «πλούτο» όλες τις υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί. «Να μπουν πρόσωπα και να υπάρξει ένας πολιτικός διάλογος για το πώς θα κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα, πώς θα αλλάξει», ανέφερε επίσης.

«Νομίζω και πιστεύω ότι με όλες τις υποψηφιότητες και όσες έρθουν θα τρίβουμε τα μάτια από τη συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές. Αυτό που λέω στους πολίτες είναι να συμμετέχουν στις εκλογές».

Tι απάντησε για τα περί «πασαρέλας» Ανδρουλάκη
Απαντώντας στις αναφορές Ανδρουλάκη περί «πασαρέλας», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «πασαρέλα είναι να βγαίνεις και να λες φύγε εσύ να έρθω εγώ που είμαι πιο ωραίος, ψηλός ή αδύνατος».

«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, και στις πιο κρισιμες στιγμές έλεγα τη γνώμη μου. Ήμουν από αυτούς που διαφώνησα ξεκάθαρα και για την επιστολική ψήφο και για την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τα μη κρατικά πανεπιστήμια» ανέφερε. «Είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ και θα είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή. Όποιος εκλεγεί αρχηγός θα είμαστε πίσω του».

Τα σχόλια είναι κλειστά.