Η Σοφία Μαριόλα μίλησε για τη νέα καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου, αποκαλύπτοντας πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από κάθε άλλο των τελευταίων εννέα ετών. Όπως ανέφερε, για πρώτη φορά μετά από μια μακροχρόνια σχέση θα κάνει διακοπές μόνη της, αναζητώντας χρόνο για ξεκούραση και ψυχική ηρεμία.
«Πρωτόγνωρο, μετά από εννιά χρόνια αγάπης», δήλωσε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για τα σχέδιά της, προσθέτοντας ότι αυτή την περίοδο έχει ανάγκη να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και να βρει τις ισορροπίες της.
Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο νέου φλερτ, η Σοφία Μαριόλα απάντησε με χιούμορ πως δεν δέχεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς, όπως είπε, πολλοί εξακολουθούν να τη συνδέουν με τον πρώην σύζυγό της. Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι μέσα από αυτή τη νέα φάση της ζωής της έχει συνειδητοποιήσει τη μεγάλη αξία των φίλων της.
Όπως τόνισε, κατά τη διάρκεια της σχέσης της οι φιλίες είχαν περάσει σε δεύτερη μοίρα, όμως πλέον αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στη ζωή και στην καθημερινότητά της.