Ειδησεογραφικό site

Μανώλης Όθωνας: Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να προλάβει και όχι να διαχειριστεί τετελεσμένα

29

Ο επόμενος πρόεδρος να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη και οι τρεις πρώην Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ – κύρια αλλά όχι αποκλειστικά – πληρούν τα κριτήρια να υπηρετήσουν τον κορυφαίο πολιτειακό θεσμό, ανέφερε σε συνέντευξή του ο Μανώλης Όθωνας, μέλος του μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ.
Ο κ. Όθωνας εξέφρασε την ελπίδα να ισχύει ότι «κάθε αρχή και δύσκολη» και στο άμεσο μέλλον – και για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού αλλά και για άλλα θέματα – το πολιτικό σύστημα να επιτύχει συναινέσεις με καλύτερο τελικό παραδοτέο.

Το γεγονός ότι οι προ πολλού προσχωρήσαντες στο ΣΥΡΙΖΑ καταδέχονται να χρησιμοποιούνται ως φτηνό ανακυκλώσιμο επικοινωνιακό υλικό δείχνει την δική τους πολιτική και ηθική απαξία αλλά και την απόγνωση αυτών που τους χρησιμοποιούν, συμπλήρωσε επίσης ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά.

Να κλείσουμε το μπακαλοτέφτερο που γράφει ό καθένας τα βερεσέδια που νομίζει ότι του οφείλει η παράταξη και να ανοίξουμε το μεγάλο φάκελο της Πολιτικής και όσων εμείς χρωστάμε στο κόσμο της παράταξης και στη χώρα, κατέληξε ο κ. Όθωνας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.