Ειδησεογραφικό site

Μαξίμου: Παραβατικές και καταδικαστέες οι ενέργειες του Ρουβίκωνα

290

«Παραβατικές και προφανώς καταδικαστέες πράξεις» χαρακτηρίζει  το Μαξίμου τις εφόδους και τους  βανδαλισμούς  του Ρουβίκωνα. Απαντώντας στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη,  με την οποία κάλεσε τον πρωθυπουργό να υπερβεί τον εαυτό του και να κατανοήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού καταλογίζει τον κ.Μητσοτάκη ότι  «θυμάται τη βία μόνο κάθε φορά που ο Ρουβίκωνας προβαίνει σε παραβατικές και προφανώς καταδικαστέες ενέργειες».

Το Μαξίμου κατηγορεί τον κ.Μητσοτάκη ότι δεν τόλμησε καν να διαγράψει τον δήμαρχο Αργους που είπε για τη φασιστική επίθεση στον Γ.Μπουτάρη πως «αυτά παθαίνουν οι προδότες» και ταυτόχρονα του καταλογίζει ότι είναι ο άνθρωπος που δήλωνε πως η «βία στην Ελλάδα προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ακολουθεί:

Ο κ. Μητσοτάκης καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται, αρκεί να μην προέρχεται από την ακροδεξιά.

Δεν τόλμησε καν να διαγράψει τον κ. Καμπόσο, που είπε για τη φασιστική επίθεση στον Γ. Μπουτάρη πως «αυτά παθαίνουν οι προδότες».

Με Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση του κ. Μητσοτάκη.

Θυμάται τη βία μόνο κάθε φορά που ο Ρουβίκωνας προβαίνει σε παραβατικές και προφανώς καταδικαστέες ενέργειες. Δεν μας κάνει εντύπωση όμως. Είναι ο άνθρωπος που δήλωνε πως «η βία στην Ελλάδα προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.