Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος: «Εγώ δεν είμαι από αυτούς που διαγράφονται» -ΠΑΣΟΚ: «Ουδέν σχόλιο»

Αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, το πρωί της Δευτέρας, για τα περί διαγραφής του, όταν είπε χαρακτηριστικά «εγώ δεν είμαι άνθρωπος που διαγράφεται».

Μετά από αυτή τη δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, έγιναν συζητήσεις στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι μίλησαν για πρόκληση ενώ ακούστηκαν εισηγήσεις που ζητούσαν τη διαγραφή του. Ωστόσο, επικράτησαν οι ψυχραιμότερες φωνές. Έτσι, σε άτυπη ενημέρωση, η Χαριλάου Τρικούπη ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη. Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο. Για τη σημερινή συνέντευξη, ουδέν σχόλιο».

Η «διαρροή» αυτή εδράζεται σε δύο παραμέτρους: Την στρατηγική Ανδρουλάκη ως προς τις συμμαχίες, η οποία όπως έλεγαν κορυφαία στελέχη του κόμματος, έχει εγκριθεί από όλα τα όργανα (όπως στο τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο, αν και κατά την δευτερολογία Ανδρουλάκη απουσίαζε ο Λοβέρδος) και στο τάιμινγκ.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά στην επικαιρότητα για λόγους αμιγώς πολιτικούς. Δεν θα κάνουμε το χατήρι στον Μητσοτάκη ή στον Τσίπρα να αλλάξουν την ατζέντα και να ασχολούνται με τα εσωκομματικά μας».

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε «απαντήσει» στη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες».

Τα όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, με στελέχη της να σχολιάζουν πως «είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο»

Τα σχόλια είναι κλειστά.