Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος: Αμετανόητοι σκευωροί πίσω από την παραγγελία Τουλουπάκη για άσκηση δίωξης σε βάρος μου

81

Για αμετανόητους σκευωρούς, που βρίσκονται πίσω από την παραγγελία της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του για τη Novartis, μιλά ο πρώην υπουργό Ανδρέας Λοβέρδος. Η αντίδραση του κ.Λοβέρδου στην παραγγελία Τουλουπάκη να του ασκηθεί δίωξη για το κακούργημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση ήταν οργισμένη, αφού μεταξύ άλλων τονίζει ότι έβγαλαν και το τελευταίο προσωπείο εκείνοι που διέπραξαν κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας.
Η δήλωση του κ.Λοβέρδου έχει ως εξής: «Εκείνοι που διέπραξαν κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, έβγαλαν σήμερα μόνοι τους και το τελευταίο προσωπείο. Αμετανόητοι σκευωροί. Θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους όπως ο ποινικός κώδικας ορίζει».

Νωρίτερα, την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση της Novartis, ζητεί με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Ειδικότερα, η κυρία Τουλουπάκη ζητεί να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του κ. Λοβέρδου για το κακούργημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ εξακολούθηση.

H παραγγελία της κυρίας Τουλουπάκη έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την εισήγηση του εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα να ανατεθεί η δικογραφία για τη Novartis σε εφέτες.

Κίνημα Αλλαγής: Πρόσθεσε ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της σκευωρίας

Με λιτό αλλά δηκτικό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής την παραγγελία της κ. Τουλουπάκη για άσκηση ποινικής δίωξης στον Α. Λοβέρδο.

«Μια μέρα μετά το αίτημα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την αφαίρεση του φακέλου από την κα Τουλουπάκη , αυτή σπεύδει άρον άρον, να παραγγείλει δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου.

Πρόσθεσε ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της σκευωρίας.

Όμως η αλήθεια θα λάμψει», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιο του γραφείου Τύπου

Τα σχόλια είναι κλειστά.