Ειδησεογραφικό site

Κορωνοϊός: Σε δοκιμασία και η Ελλάδα

458

Αντιμέτωπη με μια μεγάλη και αναπάντεχη δοκιμασία βρίσκεται η χώρα, καθώς ο νέος κορωνοϊός αποτελεί σοβαρή απειλή τόσο για τη δημόσια υγεία, όσο και για την εθνική οικονομία.
Η κυβέρνηση, λόγω του νέου εφιάλτη, που έφτασε και στη γειτονιά μας με άγριες διαθέσεις, πραγματοποιεί αλλεπάλληλες και μαραθώνιες συσκέψεις, με σκοπό να τον θέσει σε… καραντίνα, προτού εξαπλωθεί.
Η αύξηση των κρουσμάτων από τον νέο κορωνοϊό σε παγκόσμιο επίπεδο θορύβησε και το Μαξίμου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμανε συναγερμό ενώ η χώρα ανεπίσημα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όπως όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ο φονικός κορωνοϊος έχει κτυπήσει.
Με τα σημερινά δεδομένα, κανείς δεν θέλει να σκέπτεται, τι θα συμβεί στη χώρα σε περίπτωση, που ο covid 19, (η επιστημονική ονομασία του), λάβει μορφή πανδημίας.
Σε αυτή την περίπτωση, αποφράδα ημέρα, η ελληνική οικονομία θα δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα, που θα την φέρει πολλά βήματα πίσω, σε μια περίοδο, που κάνει τρομακτικό αγώνα για να σταθεί στα πόδια της, μετά την χρεοκοπία της
Περισσότερα στο Καρφί που κυκλοφορεί

Τα σχόλια είναι κλειστά.