Ειδησεογραφικό site

Κωλοτούμπα Πολάκη: Δεν ηχογράφησα εγώ τον Στουρνάρα…

3.009

….η συνομιλία είναι όπως καταγράφηκε από το Documento

Σε απίστευτα ψεύδη και κωλοτούμπες σχετικά με την παράνομη ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης μετά τα σφοδρά πυρά που δέχθηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση.

«Πού είπε ότι ηχογράφησα τη συνομιλία. Εγώ επιβεβαίωσα το δημοσίευμα» είπε ανερυθρίαστα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δημιουργώντας και νέα ερωτήματα για το πώς έγινε η υποκλοπή.

Παράλληλα υποστήριξε ότι υπήρξε διαρροή ότι το δάνειο των 100.000 ευρώ ήταν παράνομο αν και το Πρώτο ΘΕΜΑ πουθενά στην αποκάλυψη της Κυριακής δεν έγραψε ότι το δάνειο δεν ήταν νόμιμο αλλά έθετε άλλα ερωτήματα.

Ο Παύλος Πολάκης επανέλαβε, μάλιστα, από τα υπουργικά έδρανα την απειλή ότι θα πάει στο γραφείο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι «θα έρθω και θα ζητήσω να ελέγξετε τα δάνεια που θέλω και δεν θα φύγω». Στην αντίδραση των βουλευτών της αντιπολίτευσης για την ιδιότητα κάτω από την οποία θα το κάνει, ο Παύλος Πολάκης αναρωτήθηκε «δεν έχω το δικαίωμα ως Έλλην πολίτης;» για να προσθέσει στη συνέχεια με την «ιδιότητα του ανθρώπου που κατακρεουργήθηκε από τα ΜΜΕ σας εδώ και τρεις ημέρες».

Τα σχόλια είναι κλειστά.