Ειδησεογραφικό site

ΚΚΕ για ανασχηματισμό: Νεκρανάσταση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ

3.003

Ο Περισσός σχολίασε ότι το ενδιαφέρον του ανασχηματισμού ήταν η ενσωμάτωση στελεχών των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου στον ΣΥΡΙΖΑ – Κάνει λόγο για «ψευτοπροοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ»

Για «νεκρανάσταση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ» κάνει λόγο το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, που περιλαμβάνει τους κ.κ. Μωραΐτη και Τόλκα, πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«Το μόνο ενδιαφέρον του μίνι ανασχηματισμού είναι η ενσωμάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων στελεχών των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου», αναφέρει ο Περισσός στο σχόλιό του, κάνοντας λόγο για «ψευτοπροοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ», στην οποία οι πολίτες πρέπει να γυρίσουν την πλάτη.

Αναλυτικά, το ΚΚΕ αναφέρει στο σχόλιό του:

«Το μόνο ενδιαφέρον του μίνι ανασχηματισμού είναι η ενσωμάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων στελεχών των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου. Όσο πιο πολύ αποκαλύπτεται η ψευτοπροοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο γρήγορα πρέπει να του γυρίσουν την πλάτη οι πραγματικά προοδευτικοί άνθρωποι, που βλέπουν την νεκρανάσταση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ».

Τα σχόλια είναι κλειστά.