Ειδησεογραφικό site

Κάποιος να τον μαζέψει… Βελόπουλος κατά Τσιόδρα και Σύψα

131

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης που διαφήμιζε αλοιφές ισχυριζόμενος ότι προστατεύουν και από τον κορονοϊό, επιτέθηκε από το βήμα της βουλής κατά των κ.κ. Τσιόδρα και Σύψα κατηγορώντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ ότι χρηματίζονται από φαρμακοβιομηχανίες.

«Βγαίνει ο κ. Σύψας και ο κ.Τσιόδρας και παίρνουν λεφτά από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες» ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της ακροδεξιάς Ελληνικής Λύσης.

«Είναι ένα παιδάκι, καθηγητής πανεπιστημίου είναι βέβαια ο άνθρωπος, που βγαίνει στον Σκάι και παίρνει έργα από φαρμακοβιομηχανίες. Έχω εδώ αποφάσεις που λένε για 150 χιλ ευρώ. Βγαίνει ο κ. Σύψας και ο κ. Τσιόδρας και παίρνουν λεφτά από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες. Δεν υπάρχει θέμα ηθικό όταν υποστηρίζουν εμβόλια αυτών των εταιρειών;

Χαϊδεύει τα αυτιά ακροδεξιών και συνωμοσιολόγων

Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι χυδαίες αυτές επιθέσεις του κ. Βελόπουλου δεν είναι τυχαίες πάντως. Οι απαξιωτικές αναφορές του προέδρου της Ελληνικής Λύσης που συνέδεσε το όλο θέμα τα εμβόλια ουσιαστικά θέλουν να χαϊδέψουν τα αυτιά των ακροδεξιών και άλλων συνωμοσιολόγων που προγραμματίζουν συλλαλητήρια τις επόμενες μέρες, έχοντας στην προμετωπίδα αιτήματα κατά της χρήσης της προστατευτικής μάσκας, κατά του εμβολιασμού και φυσικά ρατσιστικά αιτήματα κατά των προσφύγων και μεταναστών.

Εκ των υστέρων αρνητής της καραντίνας

Πέραν αυτών και σχεδόν κατόπιν εορτής ο κ. Βελόπουλος εμφανίστηκε αντίθετος με τους περιορισμούς που τέθηκαν για την αναχαίτιση της πανδημίας, υποστηρίζοντας ουσιαστικά την ανοσία της αγέλης κατά το πρότυπο που αποπειράθηκε να εφαρμόσει αρχικά ο Τζόνσον στη Βρετανία και έκανε πίσω κακήν κακώς.

«Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού. Αυτός ο φόβος εξαπλώνεται με τη δική σας συνδρομή από τα κανάλια. Μεταφέρετε παντού τον φόβο. Κάθε χρόνο έχουμε 360.000 πνιγμούς σε πισίνες στην Αμερική, να κλείσουμε τις πισίνες; Είναι λογική να κλείσει μια ολόκληρη χώρα επειδή τα θύματα είναι περίπου ίδια με τον ιό της γρίπης; 37 επιστήμονες με επιστολή τους λένε ότι είναι απαράδεκτο να λέγεται ότι μεταδίδεται ένας κοροναϊός και με την θεία κοινωνία, ο οποίος μπορεί να μην μεταδίδεται κιόλας».

Υπενθυμίζεται δε ότι η διαφήμιση αλοιφών από τον Κυριάκο Βελόπουλο προ εβδομάδων όπου υπαινισσόταν ότι προστατεύουν από τους ιούς και άρα και από τον κοροναϊό προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.