Ειδησεογραφικό site

«Καυτά» ερωτήματα Κουρτάκη για υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ

72

Ένα όνειρο, από αυτά που δεν θες να πιστέψεις ότι μπορεί και να βγουν αληθινά, δημοσιοποιεί ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης, στο λογαριασμό του στο Twitter.

Στις αναρτήσεις που δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα καθώς αφήνουν υπόνοιες για σοβαρά κρούσματα διαφθοράς εντός της κυβέρνησης, αναφέρεται σε δύο κυβερνητικά στελέχη (έναν υπουργό και έναν υφυπουργό) του ΣΥΡΙΖΑ που ο ίδιος…ονειρεύτηκε ότι ζήτησαν χρήματα από επιχειρηματία καθώς και σε φίλο του υπουργού Νίκου Παππά, ο οποίος από σερβιτόρος βρέθηκε να ζει πλουσιοπάροχα σε φρουρούμενη βίλα με πισίνα.

Στην ανάρτησή του ο εκδότης των Παραπολιτικών αναφέρεται και στην ηχηρή παραίτηση του διακεκριμένου επιστήμονα Σταμάτη Κριμιζή από τον Διαστημικό Οργανισμό ο οποίος αποχώρησε με βαριές καταγγελίες για οικονομικό σκάνδαλο εναντίον του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά.

«Τι σημαίνει διακεκριμένος επιστήμονας; Ποιος τον ήξερε μέχρι χθες τον Κριμιτζή; Ούτε η μάνα του. Ενώ τον @nikospappas16 τον γνωρίζουν απο την Κουμουνδούρου μέχρι την Βενεζουέλα, από την εποχή που ταξίδευε με τον Μανωλακη και τον Κύπριοι που ειδικεύεται στις off shore», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.