Ειδησεογραφικό site

Η υπουργός Πολιτισμού έδειξε το στήθος της πάνω στη σκηνή του Pride

Στη Νορβηγία έγινε τις προηγούμενες ημέρες το Oslo Pride με πάμπολλες εκδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας. Από τη διοργάνωση αποφάσισαν να βραβεύσουν την υπουργό Πολιτισμού και Ισότητας, Λούμπνα Τζάφερι, μετά από ένα πάνελ στο οποίο συμμετείχε.

Η νεαρή υπουργός που ανέλαβε καθήκοντα πριν από ένα χρόνο, πήρε το βραβείο «Gay Mom 2024». Το «μαμά» είναι ένας χαρακτηρισμός που αποδίδεται συνήθως σε προσωπικότητες που προασπίζονται τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας δημοσίως και επίσης θεωρούνται «είδωλα» από τους ίδιους.

«Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι λαμβάνω αυτό το βραβείο φέτος εδώ στο Όσλο Pride. Είναι μεγάλη τιμή» δήλωσε η Τζάφερι. Μάλιστα αποφάσισε να πάει τις ευχαριστίες της και ένα βήμα παρακάτω, καθώς εκείνη τη στιγμή φαίνεται σε βίντεο να σηκώνει το πουκάμισό της και να δείχνει το στήθος της στο κοινό που ζητωκραύγαζε.

«Είναι σημαντικό όλοι να νιώθουν ελεύθεροι. Αν θέλετε να αξίζετε μια τέτοια τιμή, πρέπει να δίνετε την ψυχή σας και να μην παίρνετε τον εαυτό σας τόσο σοβαρά» ανέφερε η ίδια.

Ο πρωθυπουργός Γιόνας Γκαρ Στέρε δήλωσε ότι θεωρεί απολύτως εντάξει το γεγονός ότι η υπουργός Πολιτισμού επέλεξε να δείξει το στήθος της δημόσια σε μια εκδήλωση. «Η Λούμπνα είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, ελεύθερο και υπέροχο, το οποίο δίνει θερμά το παρών σε πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Ήταν και χθες στο Όσλο, και νομίζω ότι αυτό που έκανε είναι απολύτως εντάξει!», αναφέρει ο πρωθυπουργός

Τα σχόλια είναι κλειστά.