Ειδησεογραφικό site

Γιαννακοπούλου: Αν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκαν τώρα να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ, εμάς μας ρώτησαν;

Η Νάντια Γιαννακοπούλου μίλησε για τις εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ και τα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι «το βασικότερο ζήτημα είναι να καταθέσουμε ποιες είναι οι προτάσεις μας για τον κόσμο», συμπληρώνοντας πως αυτό που έχει λείψει από το ΠΑΣΟΚ είναι οι καθαρές κουβέντες για το αύριο.

Ως προς ενδεχόμενο επικοινωνίας με τον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε ότι: «Το αν κάποιοι θυμήθηκαν τώρα να κάνουν δημοψήφισμα για να πάνε με το ΠΑΣΟΚ, συγγνώμη αλλά το ΠΑΣΟΚ το ρώτησαν; Γίνεται μια κουβέντα σε θεωρητικό επίπεδο πάνω σε ποια προγραμματική σύγκλιση; Πάνω σε ποιες προγραμματικές θέσεις;»

Παράλληλα, η Νάντια Γιαννακοπούλου επανέλαβε ότι θα παλέψει για την ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική πολιτική σκηνή, αποφεύγοντας να εκφράσει την ετοιμότητά της για ανάληψη της πρωθυπουργίας όπως η συνυποψήφιά της, Μιλένα Αποστολάκη, επιμένοντας στο ότι «είμαι έτοιμη να αναλάβω την προεδρία του ΠΑΣΟΚ».

«Ναι στις κάμερες στους δημόσιους χώρους»

«Η Ελλάδα δεν αποτελεί ευρωπαϊκή εξαίρεση, επομένως πρέπει να γίνει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις και στη δική μας χώρα, όπως οι κάμερες στους δρόμους. Προφανώς και δεν τα κάναμε όλα καλά. Οι υποψήφιοι καλούμαστε να καταθέσουμε μια σειρά από προτάσεις με ουσιαστικές λύσεις. Είναι προφανές ότι υπάρχουν και ιδεολογικές διαφορές μεταξύ μας, εγώ για παράδειγμα εξέφρασα διαφορετική θέση στο θέμα της επιστολικής ψήφου. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να εγγυηθούμε την ενότητα της παράταξης την επόμενη μέρα», κατέληξε

Τα σχόλια είναι κλειστά.