Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά: «Δεν υπάρχει καθαρή έξοδος, είναι μαϊμού»

64

Η κυβέρνηση δεν έχει τη νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα, τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής

 Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει αρχίσει, δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Φώφη Γεννηματά και κάλεσε τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τη Βουλή για το τι διαπραγματεύεται με τους δανειστές.

Έκανε λόγο για εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις και χαρακτήρισε θηλιά στο λαιμό τα μέτρα που συζητούνται. «Δεν υπάρχει καθαρή έξοδος, είναι μαϊμού» είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, αμφισβήτησε την νομιμοποίηση της κυβέρνησης να δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα χρόνια και ζήτησε εκλογές εδώ και τώρα.

Χτυπάω καμπανάκι κινδύνου, προσέθεσε και επιτέθηκε στη ΝΔ γιατί αφήνει χρόνο να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει ποιον θα εμπιστευθεί για να οδηγήσει τη χώρα σημείωσε και μίλησε για την επόμενη μέρα.

Όχι άλλα κόλπα, ήταν η χαρακτηριστική απάντηση της Φώφης Γεννηματά σε ερώτηση για την απλή αναλογική και τάχθηκε υπέρ προγραμματικής συμφωνίας με προοδευτικό πρόσημο. Μάλιστα, προέβλεψε εκπλήξεις στις κάλπες.

Σε ότι αφορά στο θέμα της αναδοχής ξεκαθάρισε ότι στα θέματα ατομικών δικαιωμάτων οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση και επιφυλάχθηκε για θετική ψήφο επί της αρχής εφόσον υπάρξουν θετικές αλλαγές στο κυβερητικό σχέδιο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.