Ειδησεογραφικό site

«Χρυσός χορηγός» η ΤτΕ στην Επιτροπή Ελλάδα 2021

39

«Δεν θα κουραστώ να λέω ότι δεν ξοδεύουμε ούτε 1 ευρώ του ελληνικού κράτους. Οι δράσεις που θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την επανάσταση, υποστηρίζονται αποκλειστικά από δωρεές & χορηγίες» τόνισε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, με αφορμή σημαντική χορηγία της Τράπεζας της Ελλάδος στην Επιτροπή.
Νωρίτερα το πρωί, στα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας Ιωάννης Στουρνάρας και η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, υπέγραψαν τη χορηγική σύμβαση μεταξύ της Τράπεζας και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής, η Τράπεζα της Ελλάδος είναι Χρυσός Χορηγός της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021». Στόχος της χορηγίας είναι να βοηθηθεί η Επιτροπή προκειμένου να αναπτύξει ένα συνολικό χορηγικό πρόγραμμα, το οποίο, με δεδομένο ότι δεν χρησιμοποιεί καθόλου δημόσιους πόρους, θα της επιτρέψει να υποστηρίξει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που σχεδιάζονται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821

Τα σχόλια είναι κλειστά.