Ειδησεογραφικό site

Χρηστίδης: Οι Έλληνες παρακολουθούν μια κυβέρνηση διευθετήσεων και όχι μεταρρυθμίσεων

46

Οι Έλληνες παρακολουθούν μια κυβέρνηση διευθετήσεων και όχι μεταρρυθμίσεων», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Konta, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση.
«Είναι προφανές πως μετά τις δηλώσεις του κ. Πέτσα, η ευθύνη για το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι του αρμόδιου υφυπουργού αλλά συνολικά της Κυβέρνησης ΝΔ», πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης κάνοντας στη συνέχεια λόγο για μια κυβέρνηση που επέλεξε να ακολουθήσει έναν δρόμο που δεν έχει καμία σχέση με κανονικότητες, με επιτελικό κράτος, με όσα έλεγε ο κ. Μητσοτάκης πριν 2 χρόνια δεν εκβιάζεται ο ίδιος και η ΝΔ.

«Γιατί η κυβέρνηση δεν αλλάζει νόμους με τον ίδιο τρόπο, ώστε, να γλιτώνει τους πολίτες από το να τους παίρνουν τα σπίτια οι τράπεζες, να αντιμετωπίζουν τα χρέη τους, τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, τις μειώσεις στο εισόδημα τους;», διερωτήθηκε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

«Αν κάποιοι μιλούν για διχασμό και αυτό αναγκάζει την κυβέρνηση να αλλάξει τους νόμους, τότε ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Πού είναι η αξιοκρατία, η αριστεία, η διαφάνεια; Οι ενιαίοι κανόνες λειτουργίας; Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους; Εμείς περιμένουμε η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να κρίνει ποιος είναι ένοχος η αθώος», τόνισε και συμπληρωσε

«Η ΝΔ Κάνει λάθος. Φέρνει μια αλλαγή στο νόμο εκ των υστέρων, με έναν τρόπο ο οποίος δημιουργεί μια πολύ κακή εικόνα για το πως πορεύεται συνολικά, δημιουργώντας ταυτόχρονα, αλγεινές εντυπώσεις σε όσους ασχολούνται με τον ελληνικό αθλητισμό και διχάζοντας τους φιλάθλους των ελληνικών ομάδων. Νομοθετεί «στο γόνατο», χωρίς να αφήνει το ελληνικό ποδόσφαιρο ελεύθερο να προχωρήσει έτσι όπως προβλέπει το αυτοδιοίκητο. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό που παρακολουθούμε, με ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο ξεκινά και τελειώνει μέσα στο γήπεδο. Δε γίνεται να αλλάζουν οι νόμοι μέσα σε 24 ώρες με αυτόν τον τρόπο»

Τα σχόλια είναι κλειστά.