Ειδησεογραφικό site

Χέρι-χέρι με τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σε εκδήλωση για την Παλαιστίνη

41

«Χέρι-χέρι» στην Ξάνθη η νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ με τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ και τους τουρκόφρονες μειονοτικούς του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής

Το περασμένο Σάββατο (22/5) η νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Παλαιστίνη στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, αν και από την προηγούμενη μέρα 21 Μαϊου είχε τεθεί σε εφαρμογή κατάπαυση του πυρός, μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

«Καλούμε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις και τους ευαίσθητους πολίτες να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, με «ετικέτες» στην σχετική ανάρτηση «Παλαιστίνη» και «Χουσεΐν Ζεϊμπέκ» (βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ).

 

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν αναρτήθηκε στο αρχείο των εκδηλώσεων της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το μήνα Μάιο.

syriza-xanthis-546

 

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωσε αρκετό κόσμο. Ωστόσο ερωτήματα δημιουργούνται όχι για το γεγονός της παρουσίας του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ -και «παρατρεχάμενων» του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής- στην εκδήλωση, αλλά και για το ότι οι τουρκόφρονες της μειονότητας παρουσίασαν τους εαυτούς τους ως «συνδιοργανωτές» μαζί με τη νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και τον βουλευτή Ζεϊμπεκ.

Ανάρτηση της ιστοσελίδας iskecemuftulugu.org, που ανήκει στην ψευδομουφτεία Ξάνθης, αναφέρει τους κυρίους Αχμέτ Μετέ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ως… «συνδιοργάνωνες» της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

syriza-xanthi-14

 

syriza-xanthi-13

Αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ψειδομουφτείας«Η μειονότητα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση υποστήριξης προς την Παλαιστίνη, που διεξήχθη υπό την ηγεσία του Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, του βουλευτή Ξάνθης Χούσεϊν Ζεϊμπέκ, των δημάρχων Μύκης Ντελή Χουσεΐν – Ριτβάν, Ιάσμου Οντέρ Μουμίν και εκπροσώπων μειονοτικών φορέων».

xanthi-palaistini-syriza-1

Έως σήμερα η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, δεν διέψευσε τους ισχυρισμούς του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ, που επιχειρεί -με τις πλάτες της Άγκυρας- να χειραγωγήσει τη μειονότητα

Τα σχόλια είναι κλειστά.