Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει αντιπολίτευση του TikTok, δώρο στον κ. Μητσοτάκη»

Μια αντιπολίτευση «αξιόπιστη και προγραμματική» και όχι… του TikTok, «δώρο στον κ. Μητσοτάκη», υποσχέθηκε στην προεκλογική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο λαός θα πρέπει να δώσει το βράδυ της Κυριακής «μήνυμα στην αλαζονεία, μήνυμα στην διαφθορά». Μάλιστα, διερωτήθηκε «πώς θα μας πάει το κόμμα που πτώχευσε τη χώρα το 2009 πιο κοντά στην Ευρώπη, όταν πήγε να μας απομακρύνει από αυτή;».

Ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, με αφορμή το «φλερτ» με την ακροδεξιά, ενώ σημείωσε ότι η ψήφος στους Σοσιαλιστές είναι «ψήφος σε ένα οικονομικό ταμείο ευρωπαϊκής κυριαρχίας, που θα επιτρέψει τμήμα της παραγωγικής βάσης που έφυγαν στο εξωτερικό εις βάρος της Ευρώπης».

Επίσης, τόνισε ότι «ο λαός βιώνει στο πετσί του την ακρίβεια» και σχολίασε την επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με αφορμή την κερδοσκοπία των πολυεθνικών, σημειώνοντας πως παρουσίασε ως δική του θέση, πρόταση που είχαν κάνει άλλα ευρωπαϊκά κράτη χρόνια πριν.

«Έχουμε πολιτικό ήθος, σύγχρονο πρόγραμμα και δεν λαϊκίζουμε. Εμείς δεν είπαμε μηδενικό ΦΠΑ για την ακρίβεια, δεν τάξαμε λεφτόδεντρα. Για την ακρίβεια προτείναμε κάτι που δεν θήγει τον προϋπολογισμό, μία ενιαία αρχή καταναλωτών. Θα βλέπει ποιες πολυεθνικές σε ποια προϊόντα έχουν πολλαπλάσιες τιμές σε σχέση με άλλα κράτη, θα ενημερώνει τους καταναλωτές. Για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με τις ζωές μας», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ποιος ήταν ο λόγος να αρνηθεί ο κ. Μητσοτάκης αυτή την Αρχή; Ήταν γιατί αυτή η Αρχή θα υπηρετούσε εσάς και όχι τα συμφέροντα», επεσήμανε και χαρακτήρισε κρίσιμο να ευθυγραμμιστεί η ευρωπαϊκή με την εθνική εξωτερική πολιτική.

Ανδρουλάκης: «την Κυριακή να στείλουμε μήνυμα στην αλαζονεία»

«Αυτή η παράταξη έχει και μνήμη και παρόν και μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή με το ψηφοδέλτιο μας θα έχουμε πραγματικά ένα μεγάλο αποτέλεσμα, μήνυμα στην αλαζονεία. Μπορούμε και αξίζουμε περιοσσότερα και θα αγωνιστούμε για να τα καταφέρουμε».

«Αυτό το κόμμα δίνει ίσως τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων ετών. Είναι ζήτημα προόδου. Είναι ζήτημα του να υπάρχει ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση. Να υπάρχει πολιτική απειλή απέναντι στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟκ σημείωσε: «Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή του πολίτη. Καλώ κάθε πολίτη, ότι κόμμα κι αν ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές το βράδυ της Κυριακής να ενώσουμε τις ελπίδες μας για μια καλύτερη ζωή, μια καλύτερη Ελλάδα. Ολοι μαζί να οικοδομήσουμε και πάλι τη μεγάλη ισχυρή δημοκρατική παράταξη που θα είναι ο νικητής των επόμενων εθνικών εκλογών»

Τα σχόλια είναι κλειστά.