Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: «Στα χέρια σας η προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα»

32

Το ορεινό χωριό Κένταυρος στο νομό Ξάνθης επισκέφτηκε το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε από την Ξάνθη ότι η παράταξή του είναι εκείνη που αγωνίστηκε για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες, χωρίς καμία διάκριση.

«Δεν υπάρχουν για εμάς διακρίσεις λόγω θρησκεύματος. Όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι σε όλα τα χωριά και σε όλες τις πόλεις. Θέλω να θυμηθείτε ότι αυτό το κόμμα επί Ανδρέα Παπανδρέου γκρέμισε τις μπάρες. Με τον Κώστα Σημίτη άνοιξε τα πανεπιστήμια για όλους», επεσήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στους κατοίκους.

Σχετικά με τις προγραμματικές του προτεραιότητες για τη νέα γενιά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Θέλω αυτές τις λίγες ημέρες που έμειναν μέχρι την κάλπη στις 21 Μαΐου να πάρετε στα χέρια σας, η καθεμία και ο καθένας ξεχωριστά, την προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, για να κάνουμε τη νέα γενιά της χώρας να σταθεί όρθια ατενίζοντας με ελπίδα και προοπτική το μέλλον».

Παρούσα στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Ελεάννα Δημητρακούδη, που κατάγεται από την Καβάλα και εκπροσωπεί την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.