Ειδησεογραφικό site

Ανατροπή: Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ προτρέπει τον πρίγκιπα Χάρι να ακυρώσει το γάμο

210

Ο 51χρονος Τόμας Μαρκλ χαρακτηρίζει, σε επιστολή του, ρηχή και ματαιόδοξη την μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ

Ο πρίγκιπας Χάρι έλαβε ένα γράμμα από τον ετεροθαλή αδελφό της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος «θάβει» τη μέλλουσα νύφη και τον προειδοποιεί ότι ο γάμος τους θα είναι το μεγαλύτερο λάθος.

«Η Μέγκαν είναι ματαιόδοξη, ρηχή και κοροιδεύει τη βασιλική οικογένεια», γράφει, μεταξύ άλλων, στο γράμμα του.

Ο Τόμας δεν είναι καλεσμένος στο γάμο της χρονιάς και δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη νύφη.

Για τον ετεροθαλή αδερφό της Μέγκαν, η μέλλουσα νύφη είναι ματαιόδοξη και ρηχή και θα γελάει με τη βασιλική οικογένεια.

Επικαλούμενος ότι γνωρίζει πολύ καλά την αδερφή του, ο 51χρονος Τόμας ζήτησε από το κοκκινομάλλη πρίγκιπα Χάρι να το ξανασκεφτεί και να μην ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την Μέγκαν.

«Δεν είναι πολύ αργά», γράφει μεταξύ άλλων ο Τόμας, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν είχε εξάλλου εκφράσει την απογοήτευσή του που δεν έλαβε πρόσκληση για τον γάμο της αδελφής του.

thomas_ma_09

Ο αδερφός της Μέγκαν Μάρκλ, Τόμας Μάρκλ

Παρά τις προειδοποιήσεις του, το ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στις 19 Μαΐου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του σε βρετανική εφημερίδα, ο 51χρονος Τόμας είχε υποστηρίξει ότι η Μέγκαν «έχει ξεχάσει τις ρίζες της» κι «έχει γυρίσει την πλάτη στην οικογένειά της».

Παρόλο που τα δύο αδέλφια έχουν να συναντηθούν από το 2011, όταν είχαν παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς τους, ο αδελφός της Αμερικανίδας ηθοποιού, που ζει στο Όρεγκον των ΗΠΑ, δείχνει πως δεν μπορεί ακόμη να χωνέψει ότι δεν έλαβε πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο στη Γηραιά Αλβιόνα.

«Η Μεγκ θέλει να εμφανίζεται σαν ένα άτομο που έχει φιλανθρωπική δράση, ένας άνθρωπος του λαού, αλλά δεν είναι τίποτα από όλα αυτά απέναντι στην οικογένειά της. Τώρα δίνει τη μεγαλύτερη παράσταση της ζωής της» είχε πει ο ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν Μαρκλ χαρακτηρίζοντας την σαν υποκρίτρια. «Δεν θα γίνει ποτέ σαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα», είχε δηλώσει ο Τόμας Μαρκλ για την ετεροθαλή αδελφή του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.