Ειδησεογραφικό site

Άγριος καβγάς Κυρανάκη – Τζάκρη: «Είστε γελοία» – «Είστε ακροδεξιός και φασίστας»

Από ένταση και σκληρούς χαρακτηρισμούς χαρακτηρίστηκε η τηλεμαχία ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τη Θεοδώρα Τζάκρη στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Casus Belli και ενώ η συζήτηση ήταν σχετικά με τον κατώτατο μισθό, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε φραστικά στην κ. Τζάκρη, χαρακτηρίζοντάς ως «γελοία».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, διέκοψε τη συζήτηση ζητώντας από τον κ. Κυρανάκη να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό, όμως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά επανέλαβε τη φράση του.

«Είστε γελοία, λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε κάθε μέρα» είπε αρχικά ο κ. Κυρανάκης, με την κ. Τζάκρη να τον χαρακτηρίζει στη συνέχεια «ακροδεξιό και φασίστα» και να ζητάει από τον παρουσιαστή να ζητήσει από τον βουλευτή της ΝΔ πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «γελοία» αλλιώς θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Ωστόσο ο κ. Κυρανάκης επέμεινε στον χαρακτηρισμό του και δεν τον πήρε πίσω, ενώ από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποχώρησε και παρέμεινε να συνεχίσει την αντιπαράθεση της με τον βουλευτή της ΝΔ

Τα σχόλια είναι κλειστά.