Ειδησεογραφικό site

Α. Σπυρόπουλος: Ιστορική η εκλογική μάχη -Όχι στα αδιέξοδα Μητσοτάκη, ούτε σε καταστροφική 4ετία Τσίπρα

«Ιστορική» χαρακτήρισε την προσεχή εκλογική αναμέτρηση ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, σε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος υπογράμμισε την «ετοιμότητα» του ΠΑΣΟΚ, με τους υποψήφιους βουλευτές του, τα στελέχη και τα μέλη του, στην πορεία προς τις εκλογές.

«Αυτή η μάχη είναι ιστορική, όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, τη δημοκρατική παράταξη, αλλά για τον ελληνικό λαό, που αναζητεί μια ελπίδα, μια καλύτερη προοπτική για αυτούς και για τα παιδιά τους, που βλέπουν πραγματικά τα αδιέξοδα της πολιτικής και του κ. Μητσοτάκη, αλλά και δεν θέλουν να επιστρέψουν ξανά στην καταστροφική τετραετία του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο» δήλωσε ο κ. Σπυρόπουλος, και πρόσθεσε:

«Για αυτό, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με το πρόγραμμά του, τις ανανεωμένες θέσεις του, για να δώσει μια ελπίδα και μια προοπτική για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο μέλλον».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης, οι πρώην βουλευτές Γιάννης Μαγκριώτης και Χρύσα Αράπογλου, στελέχη του κόμματος και της νεολαίας κ.α.

Τα σχόλια είναι κλειστά.