Ειδησεογραφικό site

Μήνυμα Μαζιώτη σε Ρούπα: «Μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις τον γιο μας»-Συνέντευξη από τη φυλακή-Ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην ΤτΕ

117

Ο Νίκος Μαζιώτης μιλάει μέσα από τη φυλακή για τη συμπλοκή του στο Μοναστηράκι, αλλά και για τον Επαναστατικό Αγώνα και τη σχέση του με την ένοπλη πάλη.

Ο κατηγορούμενος για τρομοκρατία, μάλιστα, στη συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στέλνει μήνυμα στη σύντροφό του, Πόλα Ρούπα, που είναι από τα νούμερο 1 πρόσωπα που καταζητεί η Αντιτρομοκρατική.

«Είμαι καλά με ηθικό ακμαίο, μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις τον γιο μας. Παρά τις απώλειες, ο αγώνας συνεχίζεται», λέει χαρακτηριστικά στη Ρούπα ο Μαζιώτης

Στη συνέντευξή του, ακόμη, εκφράζει τη λύπη του για τους τραυματισμούς των δύο πολιτών στο Μοναστηράκι υποστηρίζοντας ότι έγιναν από θραύσματα και όχι απευθείας από βολές του όπλου.

«Όποιος νομίζει ότι είναι αγωνιστής ή αναρχικός και θεωρεί ότι πρέπει να δρα στα όρια της νομιμότητας, καλύτερα να ενταχθεί σε νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, να ενταχθεί στο σύστημα και να μην το παίζει αγωνιστής ή επαναστάτης ή αναρχικός» τονίζει, δίνοντας τη δική του απάντηση στον ισχυρισμό ότι η ένοπλη δράση προκαλεί μόνο καταστολή και μάλιστα σε βάρος ομοϊδεατών του.

Ο Μαζιώτης, μεταξύ άλλων, αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την επίθεση στις 10 Απριλίου του 2014 στο κτήριο της Διεύθυνσης Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος και εξηγεί γιατί επελέγη το συγκεκριμένο κτήριο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.