Ειδησεογραφικό site

Ψαριανός: Σε λίγο καιρό η ΔΗΜΑΡ θα είναι μια ενδιαφέρουσα καρτ ποστάλ

98

Την παραίτηση του από την ΚΕ και από μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς υπέβαλε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

«Όπως με ενημέρωσαν για τη διαγραφή μου μέσω του Τύπου, έτσι τους ενημερώνω και εγώ μέσω του «Έθνους» για την παραίτησή μου» δηλώνει ο κ. Ψαριανός, προσθέτοντας:

«Πολύ σύντομα θα παραιτηθούν και οι εναπομείναντες φίλοι της μεταρρυθμιστικής τάσης. Αλλά δεν ξέρω εάν θα παραιτηθούν πριν κλείσει το μαγαζί. Αυτό όμως το ξέρει καλύτερα ο …μαγαζάτορας».

Επιμένει ότι ο Φ. Κουβέλης είναι κατάλληλος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά και στον χαρακτηρισμό «Ιούλιος Καίσαρας».

Σημειώνει χαρακτηριστικά πως «η ΔΗΜΑΡ είναι σαν το ναυάγιο της Ζακύνθου» και πως «σε λίγο καιρό θα είναι μια ενδιαφέρουσα καρτ-ποστάλ, μια ενδιαφέρουσα εικαστική παρέμβαση».

Απαντώντας στην ερώτηση εάν η επόμενη μέρα θα τον βρει στο «Ποτάμι» δηλώνει πως δεν ανήκει ούτε στα θαλασσινά, ούτε στα ποταμίσια ψάρια και συμπληρώνει:

«Παραμένω στον χώρο της Κεντροαριστεράς και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ανάγκη συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμπαράταξης, όπου θα περιλαμβάνονται το «Ποτάμι», ο κόσμος της ΔΗΜΑΡ που περιπλανήθηκε πολύ και ψάχνεται, αρκετές από τις φυλές του ΠΑΣΟΚ και χιλιάδες ανέστιοι που περιμένουν τη συγκρότηση αυτού του χώρου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.