Ειδησεογραφικό site

Ψαριανός: «Δεν συμπαθώ καθόλου τον Βασίλη Μιχαλολιάκο»- Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΔΗΜΑΡ

58

«Δίνουμε μάχη για να πιάσουμε το 3%, να μπούμε στην κατανομή και να εκλέξουμε έστω έναν Ευρωβουλευτή» δήλωσε στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Ο κ. Ψαριανός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας στην ΔΗΜΑΡ την επόμενη των ευρωεκλογών εάν το κόμμα δεν καταφέρει να εκλέξει ούτε έναν ευρωβουλευτή.

«Προσωπικά δεν θα έθετα θέμα ηγεσίας, αλλά κάποια πράγματα, όπως οι στρατηγικές και οι πολιτικές της θα πρέπει να αναθεωρηθούν και να συζητηθούν ξανά. Δεν υπάρχει σαφήνεια στο κόμμα για το τί ακριβώς θέλει να πετύχει».

Ο βουλευτής όχι μόνο άφησε αιχμές, αλλά και πήρε αποστάσεις από την τακτική του κ. Κουβέλη, τόσο για την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση, όσο και για το στιγμιαίο όχι για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς και την συμμετοχή στην Ελιά.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο κ. Ψαριανός σχετικά με τα ανοίγματα που κάνει η ΔΗΜΑΡ σε πρόσωπα στο πλαίσιο της ανασύστασης της κεντροαριστεράς: «Η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς δεν είναι κάποια πρόσωπα, όπως η κ. Κοππά και κάποιοι άλλοι. Την συμπαθώ, αλλά το ότι ήρθε πριν από τρεις μήνες στην ΔΗΜΑΡ ως ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ για να επανεκλεγεί δεν είναι θετικό. Εγώ δεν θα την ψήφιζα. Μετά από τρεις μήνες μπορεί να είναι κάπου αλλού…»

Όσον αφορά την θέση της ΔΗΜΑΡ σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Ψαριανός αναφέρθηκε στην εκλογική μάχη του Πειραιά παίρνοντας θέση υπέρ του συνδυασμού του Γ. Μώραλη δηλώνοντας: Στον Πειραιά η ΔΗΜΑΡ δεν έχει πάρει θέση ακόμη. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε ότι είναι υπέρ του κ. Μώραλη. «Νομίζω ότι θα συστήσουμε ψήφο κατά συνείδηση. Αυτό που ξέρω σίγουρα για μένα είναι ότι δεν συμπαθώ καθόλου τον κ. Μιχαλολιάκο. Αντίθετα συμπαθώ τον κ. Μώραλη και μπορεί και να αποδειχθεί θετικό και καλό το ότι οι παράγοντες μιας ομάδας θέλουν να διεισδύσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Τα σχόλια είναι κλειστά.