Ειδησεογραφικό site

Χριστουγεννιάτικα δέντρα με κουτιά από γάλα αντί για στολίδια σε σταθμούς του μετρό

40

 Αντί για στολίδια κουτιά από γάλα θα κοσμούν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον χώρο πολλαπλών χρήσεων στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, αλλά και στους σταθμούς «Ελληνικό» και «Πειραιάς» και για το σκοπό αυτό οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τις Συγκοινωνίες Αθηνών, ζητούν τη συνδρομή του κόσμου.

Οι Γιατροί του Κόσμου καλούν γονείς με τα παιδιά τους την ερχόμενη Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στους σταθμούς του μετρό «Σύνταγμα», «Ελληνικό» και «Πειραιάς» για τον στολισμό του δέντρου.

«Αντί για στολίδια όμως, φέρτε μαζί σας τουλάχιστον ένα κουτί γάλα, για να φτιάξουμε όλοι μαζί το πιο μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, για όλα εκείνα τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη και που ονειρεύονται, πως φέτος ο Αϊ Βασίλης μπορεί να τους φέρει ένα ζεστό ποτήρι γάλα» τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Επίσης διευκρινίζεται πως εκτός από γάλα όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν: βρεφικά γάλατα (σκόνη), παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι και ζάχαρη.

Το δέντρο των Γιατρών του Κόσμου στο μετρό του Συντάγματος θα στολίσουν ηθοποιοί  μέσα από ένα ξεχωριστό δρώμενο που θα λάβει χώρα στις 19.00 το απόγευμα. Οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν θα είναι o Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Μπέζος, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Νίκος Περάκης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.