Ειδησεογραφικό site

Χανιά: Ποτάμια οι δρόμοι από την καταιγίδα της Πρωτοχρονιάς

33

Με  καταιγίδες,  αστραπές, βροντές, αλλά και με βροχή από πυροτεχνήματα και τις καθιερωμένες… μπαλωθιές υποδέχτηκαν τα Χανιά τον καινούργιο χρόνο.

Μπορεί ο κακός καιρός να μην βοήθησε για να βγουν οι Χανιώτες στους δρόμους, παρόλα αυτά από τα μπαλκόνια έπεσαν οι καθιερωμένες μπαλωθιές, για το καλό του νέου χρόνου, καθώς και πυροτεχνήματα, σαφώς λιγότερα από προηγούμενες χρονιές.

Στο μεταξύ στον Πλατανιά υποδέχτηκαν τον καινούργιο χρόνο χωρίς ρεύμα, λόγω βλάβης στην ευρύτερη περιοχή, ενώ δέντρα έπεσαν στην παλιά Εθνική οδό από τους σφοδρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Μάλιστα, για πλημμύρες και άλλα προβλήματα από την κακοκαιρία ήταν οι πρώτες κλήσεις του 2015 που δέχτηκαν από Χανιώτες, κατά την αλλαγή του χρόνου, το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομία (100) και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε για απάντληση νερών ενώ δρόμοι της πόλης έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους καθώς η κακοκαιρία συνεχίζεται ακάθεκτη και στα Χανιά, όπως σε όλη τη χώρα.

Στην ενδοχώρα του νομού Χανίων έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από κατολισθήσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Κατολισθήσεις όμως έχουν σημειωθεί και στην παλαιά εθνική οδό Χανίων -Κισάμου, γι’ αυτό και οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.