Ειδησεογραφικό site

Τσάρλι Σιν – Το νέο σκάνδαλο: Βίντεο τον δείχνει να κάνει σεξ με άνδρα

29

Νέοι μπελάδες περιμένουν τον Τσάρλι Σιν μετά το βίντεο που υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της η ιστοσελίδα Radar Online και στο οποίο εμφανίζεται αρχικά να κάνει χρήση κρακ και ηρωίνης και στη συνέχεια στοματικό έρωτα σε έναν άλλο άντρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα το βίντεο έχει καταγραφεί σε ένα ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το 2011, τη χρονιά, δηλαδή, στην οποία ο Σιν διαγνώστηκε με τον ιό HIV. Παραμένει, πάντως, άγνωστο αν εκείνη τη χρονική στιγμή ο Σιν είχε κολλήσει τον ιό.

Το βίντεο φέρεται να περιλαμβάνεται στο υλικό της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο άνδρας παρτενέρ του Σιν ζητώντας αποζημίωση 20 εκατ. δολαρίων καθώς κατηγορεί τον ηθοποιό οτι τον κόλλησε έρπη.

Στα 30 δευτερόλεπτα του βίντεο ο Σιν φέρεται να εμφανίζεται με τον άλλο άνδρα, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, να κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλον και να παίζουν, καταλήγοντας να κάνουν σεξ.

Κατά πληροφορίες ο Σιν γνώριζε για την ύπαρξη του βίντεο και έχει καταβάλει εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να αποκτήσει όλες τις διαθέσιμες κασέτες ωστόσο η ιστοσελίδα κατάφερε να αποκτήσει ένα τμήμα του επίμαχου βίντεο.

«Ο Τσάρλι έβαλε την ομάδα του να αγοράσει το βίντεο και να το θέσει εκτός κυκλοφορίας, αλλά και να τακτοποιήσει τη μήνυση εναντίον του, διότι πίστευε ότι θα μπορούσε να καταστρέψει τη ζωή του, αν διέρρεε κάτι από αυτά» δηλώνει πηγή στο Radar Online.

Τα σχόλια είναι κλειστά.