Ειδησεογραφικό site

Το MEGA επιστρέφει με την Όλγα Τρέμη και πάλι στο τιμόνι των Ειδήσεων

30

Μετά από 6 μήνες ταλαιπωρίας του MEGA (και του κοινού του…) οι μέτοχοι αποφάσισαν ομόφωνα να ζητήσουν από την ´Ολγα Τρέμη να επιστρέψει στο τιμόνι των Ειδήσεων. Ενισχύεται με το Νίκο Ευαγγελάτο η ομάδα των σχολιαστών.

Κεντρική παρουσιάστρια στα “Γεγονότα των 8″ και πάλι η Μεγάλη Κυρία της Ελληνικής δημοσιογραφίας, αλλά αυτή τη φορά με ευρύτερο ρόλο στον τομέα της Ενημέρωσης του MEGA, αφού,όπως έγινε γνωστό, θα έχει και αρμοδιότητες Συμβούλου Διοίκησης. Μαζί της καταφθάνει στο MEGA και ο Νίκος Ευαγγελάτος, που, μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη, ( που τον τελευταίο καιρό σήκωσε μόνος του το βάρος του Δελτίου ) θα αποτελέσουν την τριάδα που θα παρακολουθεί και θα αναλύει τις εξελίξεις.

Οι χαμηλές πτήσεις του κεντρικού δελτίου, αλλά κυρίως η αδυναμία του να καλύψει με την απαιτούμενη επάρκεια τα μεγάλα πολιτικά γεγονότα, οδήγησαν το Δ.Σ. του MEGA στην απόφαση της επιστροφής της έμπειρης ¨Ολγας Τρέμη, παρά το γεγονός ότι η ίδια, με δική της πρωτοβουλία, είχε αποχαιρετήσει συγκινημένη το κοινό της, παραιτούμενη τον περασμένο Ιούλιο.

Προηγήθηκε η απόφαση των μετόχων, το περασμένο Σεπτεμβρίου να μην προχωρήσουν σε διακοπή της συνεργασίας με τη δημοσιογράφο, θεωρώντας ότι η ´Ολγα Τρέμη αποτελεί “σήμα κατατεθέν” του καναλιού και δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει από το επιτελείο του. Της ζήτησαν λοιπόν να παραμείνει στο κανάλι έως το τέλος του χρόνου. Η ίδια, σεβόμενη τη μακρόχρονη συνεργασία της με το σταθμό, διέκοψε τις συζητήσεις που είχε με άλλα Μέσα, αφήνοντας το χρόνο να κυλήσει έως την ημερομηνία που της ζητήθηκε.

Η διαχείρηση της ειδησεογραφίας των επικείμενων εκλογών και της μακράς και δύσκολης πολιτικής περιόδου που θα ακολουθήσει, ανατίθεται πλέον από το Δ.Σ. του MEGA στην Κυρία Τρέμη, στους συνεργάτες της σχολιαστές Πρετεντερη και Ευαγγελάτο και σε ένα έμπειρο δημοσιογραφικό team, που κατά καιρούς θα ενισχύεται και από άλλους ειδικούς αναλυτές, με στόχο τον πλουραλισμό.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.