Ειδησεογραφικό site

Τους συγγενείς του καρδιοπαθούς «δείχνει» ο γιατρός για το φακελάκι

42

Ευθύνες στους συγγενείς του καρδιοπαθούς ρίχνει ο γιατρός του «Ευαγγελισμού», ο οποίος κατηγορείται ότι επί 18 μέρες δεν χειρουργούσε τον 67χρονο, ζητώντας φακελάκι.

Όπως αναφέρεται στο «Έθνος» της Τετάρτης, στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στο πλαίσιο της ΕΔΕ ισχυρίζεται ότι αυτοβούλως οι συγγενείς του ασθενούς τού προσέφεραν χρήματα.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ενώ εξηγούσε στους συγγενείς την κατάσταση της υγείας του ασθενούς, η αδελφή του καρδιοπαθούς έβγαλε από την τσάντα της «ένα πακετάκι από χαρτονομίσματα των 50 ευρώ τυλιγμένα με λάστιχο και τα άφησε πάνω στο γραφείο μου».

Προσπαθώντας να εξηγήσει πώς βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσέπη του ανέφερε ότι ξαφνιάστηκε και τα πήρε από διακριτικότητα.

Ο γιατρός συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της δωροληψίας κατ’ εξακολούθηση από υπάλληλο που ενεργούσε κατ’ επάγγελμα.

Ο κατηγορούμενος, που αρνείται την κατηγορία, έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση σε ΑΤ δύο φορές το μήνα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.