Ειδησεογραφικό site

Συγχαρητήρια επιστολή Βαρβιτσιώτη στον πλοίαρχο του «Αρίων»-Για τη διάσωση 163 μεταναστών από το δεξαμενόπλοιο του Βαγγέλη Μαρινάκη

61

Συγχαρητήρια επιστολή στον πλοίαρχο του δεξαμενόπλοιου ΑΡΙΩΝΑ, που ανοίκει στον θαλάσσιο στόλο του Βαγγέλη Μαρινάκη έστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για την διάσωση 163 μεταναστών.

Η επιστολή του υπουργού έχει ως εξής:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου «Αρίων», της εταιρείας ελληνικών συμφερόντων Capital Ship Management Corp, για τη διάσωση 163 μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση κινδύνου πάνω σε δύο φουσκωτά πλοιάρια στη Μεσόγειο, νοτίου της Μάλτας.

Η ενέργεια σας να κινητοποιηθείτε άμεσα, να σπεύσετε στο σημείο και να διασώσετε 163 ανθρώπινες ζωές από τη θάλασσα αποτελεί εξαίρετη πράξη αλληλεγγύης και υψηλής αίσθησης καθήκοντος. Αποδεικνύει εμπράκτως τα ιδεώδη που διαπνέουν την ελληνική ναυτιλία και επιβεβαιώνει τους λόγους που αυτή βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Η προσήλωσή σας στις διαχρονικές παραδόσεις της Ελληνικής ναυτοσύνης τιμά την Ελληνική Ναυτιλία, τιμά τους ανθρώπους της, τιμά την ίδια μας την πατρίδα.

Με εκτίμηση,

Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης»

Τα σχόλια είναι κλειστά.