Ειδησεογραφικό site

Στυλιανίδης στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Χρυσή εφεδρεία ο Καραμανλής για τη χώρα»

44

«Χρυσή εφεδρεία για τη χώρα«, χαρακτήρισε τον Κώστα Καραμανλή ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ενώ δήλωσε υπέρ μιας Οικουμενικής κυβέρνησης, μέχρι η χώρα να βγει από το αδιέξοδο.

Ανασυγκρότηση και στο θέμα της αγοράς ζήτησε ο κ. Στυλιανίδης, σημειώνοντας ότι στην αγορά υπάρχουν υγιείς δυνάμεις που θα πρέπει να στηριχθούν και να αναδειχθούν.«Η αγορά είναι φτιαγμένη για να παράγει πλούτο και η πολιτική για να επιβλέπει και να παράγει πολιτική. Το κράτος θα πρέπει να αναπροσδιορίσει τα όρια και τους ρόλους του καθενός» σημείωσε με έμφαση ο κ. Στυλιανίδης

Σχετικά με το ενδεχόμενο της συνεργασίας Ν.Δ. με ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε: «Ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω ότι η Ν.Δ. με τις κατάλληλες κινήσεις θα παρατείνει τον κυρίαρχο ρόλο της στην κεντρική πολιτική σκηνή. Αν δεν το πετύχει αυτό, τότε εκτιμώ ότι μια οικουμενική συνεργασία των κομμάτων θα μπορούσε να δώσει λύσεις. Όποιος δεν έχει την ωριμότητα από την αντιπολίτευση να αποδεχθεί μια τέτοια λύση τότε θα κριθεί από το λαό».

Ως «καραμανλικός», μιας και έτσι χαρακτηρίζεται ο κ. Στυλιανίδης, μίλησε και για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Κώστα Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας: «Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος του Καραμανλή. Αποτελεί όμως μια χρυσή πολιτική εφεδρεία. Αν θα πρέπει να αξιοποιηθεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας ή σε πιο ενεργό πόστο της πολιτικής είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο ίδιος. Είναι πολύτιμος ακόμη και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Είναι έμπειρος και μπορεί να βοηθήσει».

Όσον αφορά στην ανασυγκρότηση της κεντροδεξιάς κι αν ο πρώην πρωθυπουργός θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε: «Έχουμε δυνάμεις και ανθρώπινες και πολιτικές, οι οποίες είναι χρήσιμες να αξιοποιηθούν για το καλό της χώρας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.