Ειδησεογραφικό site

Στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ο Κ. Μπακογιάννης

28

«Παρών» στην εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Λαμία όπου ο Αλ. Τσίπρας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα μιας «κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» θα είναι ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Στο πρώτο από τα 13 περιφερειακά προγραμματικά συνέδρια που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των μελών του κόμματος θα υπάρξει “παρών” θα είναι και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Κ. Μπακογιάννης όχι μόνο να παραβρεθεί το Σάββατο στο πρώτο συνέδριο που θα διεξαχθεί στη Λαμία, αλλά και λόγω της ιδιότητάς του θα χαιρετίσει.

Στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται βεβαίως και ο Αλέξης Τσίπρας όπου θα εκφωνήσει πολιτική ομιλία.

Την Κυριακή ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στα Ιωάννινα όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο περιφερειακό συνέδριο, ενώ θα ακολουθήσει οι συνδιασκέψεις στο Ηράκλειο (13 Δεκεμβρίου), τη Λάρισα, την Κοζάνη και την Τρίπολη (14 Δεκεμβρίου).

Στα Συνέδρια θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια, ενώ έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι θεσμικοί φορείς της κάθε περιοχής (όπως Περιφέρεια, μεγάλοι δήμοι, επιμελητήρια κοκ), αλλά και κόμματα, πλην ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Χρυσής Αυγής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.