Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Οι Έλληνες του εξωτερικού (βίντεο)

76

Ένα από τα πιο… παραγωγικά Σαββατοκύριακα για τους Έλληνες του εξωτερικού ήταν αυτό που πέρασε… Συνολικά τέσσερις παίκτες μας βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, με τους Μόρα, Μαρίνο, Χολέμπας να σπάνε το… ρόδι για εφέτος και τον Κατσουράνη να συνεχίζει να κλέβει την παράσταση στην Ινδία με τις εμφανίσεις του.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Ήταν βασικός στην μεγάλη νίκη της Ρόμα με 4-2 επί της Ίντερ, έχοντας καλή απόδοση και χωρίς να φέρει ευθύνη σε κάποιο από τα γκολ που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Δεν ήταν στην αποστολή της Ρόμα για το παιχνίδι με την Ίντερ.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Δεν έπαιξε απλά βασικός, έχοντας εξαιρετική απόδοση, αλλά πέτυχε και ένα καταπληκτικό γκολ με το οποίο οι «τζιλαρόσι» προηγήθηκαν προσωρινά 2-1, πριν διαμορφωθεί το τελικό 4-2.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας ματς με την Σασουόλο, εκτέλεσε το κόρνερ με το οποίο προηγήθηκε η Βερόνα, είχε καλή απόδοση, αλλά τελικά η ομάδα του έχασε 2-1.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Άνοιξε το σκορ για την Βερόνα κόντρα στην Σασουόλο με μία καταπληκτική κεφαλιά, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι κέρδισαν 2-1. Στο πρώτο γκολ δεν φέρει μερίδιο ευθύνης, ενώ στο δεύτερο ήταν μέσα στην φάση, χωρίς να καταφέρει να κόψει την προσπάθεια του Ταϊντέρ.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Και αυτός ήταν βασικός στο όλο το ματς κόντρα στην Σασουόλο, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την Βερόνα να έχει κάποιο βαθμολογικό κέρδος.

 

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Βασικός και πάλι, έχοντας ουκ ολίγες επεμβάσεις στο ενεργητικό του στις προσπάθειες των παικτών της Μίλαν να παραβιάσουν την εστία του. Κάτι που κατάφεραν τελικά με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 65′ που εκτέλεσε o Mενέ, ο οποίος μάλιστα διαμόρφωσε και το τελικό 2-0.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Ξεκίνησε βασικός στο Σαν Σίρο, είχε μία ευκαιρία στο πρώτο μέρος να ανοίξει το σκορ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 76ο λεπτό.

Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα): Ήταν στην αποστολή της Τζένοα στο εκτός έδρας 3-0 επί της Τσεζένα, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας, έχοντας καλή απόδοση στο νίκη με 2-0 επί της Μπάρι, αλλά στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Μπενεβέντο, όπου η Ρετζίνα γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0.

Τάσος Δώνης (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Δεν αγωνίστηκε στο εκτό έδρας παιχνίδι με την Σαμπντόρια, καθώς είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους.

Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Έπαιξε και στα 90 λεπτά της εκτός έδρας νίκης επί της Σαμπντόρια με 2-1.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ, αλλά βρέθηκε μέσα στις φάσεις και των δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του (2-1)

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Ήταν στην βασική εντεκάδα του εκτός έδρας αγώνα με την Εσπανιόλ, αλλά στο ημίχρονο και με το σκορ στο 2-1 υπέρ των γηπεδούχων αντικαταστάθηκε.

Κώστας Ρουγκάλας (Ατλέτικο Μαδρίτης Β): Δεν αγωνίστηκε στην ήττα με 6-1 επί την αντίστοιχη ομάδα της Μπιλμπάο.

ΑΓΓΛΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Γουέστ Μπρομ): Μπήκε στο 76ο λεπτό του παιχνιδιού με την Άρσεναλ, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να γλιτώσει την ήττα με 1-0.

Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ): Αυτή την φορά δεν ήταν ούτε στον πάγκο της Σάντερλαντ, στο εντός έδρας 0-0 με την Τσέλσι.

Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Βασικός και στα 90 λεπτά της εκτός έδρας νίκης με 2-1 επί της Μπράιτον.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Για ακόμη ένα παιχνίδι υπερασπίστηκε την εστία της Μίντλεσμπρο, στο εντός έδρας 1-1 με την Μπλάκμπερν.

Σάββας Μούργος (Άρσεναλ U-18): Και βασικός στο εντός έδρας 3-3 με την Μπράιτον και σκόρερ του δεύτερου γκολ των «κανονιέριδων».

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ): Ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί δεν του επέτρεψε να βοηθήσει την ομάδα του στην Φρανκφούρτη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0.

Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Λόγω του τραυματισμού του ήταν εκτός αποστολής στην εύκολη νίκη με 4-1 επί της Κολωνίας.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Είδε από τον πάγκο την ήττα της Μάιντζ από την Σάλκε με 4-1.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ): Ήταν στον πάγκο της Άουγκσμπουργκ στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί του Αμβούργου.

Θανάσης Ράπτης (Στουτγκάρτερ): Έπαιξε σε όλο το ισόπαλο (3-3) με την Ράβενσμπουργκ.

Γερμανός Ιωαννίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Βέλμπερτ.

Γιώργος Μαντατζίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Δεν έπαιξε ούτε αυτός στην ήττα με 2-0 από την Βέλμπερτ.

Αλέξανδρος Τανίδης (Βικτόρια Αμβούργου): Αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της νίκης με 1-0 επί της Τους Ντάσεντορφ.

Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Βικτόρια Αμβούργου): Μπήκε στο 80ο λεπτό του παιχνιδιού με την Τους Ντάσεντορφ, το οποίο η Βικτόρια κέρδισε 1-0.

Άγγελος Οικονόμου (Μπάγερν Μονάχου Β’): Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Σβέινφουρντ που έληξε 2-2, αλλά αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό.

Χρήστος Αλμπάνης (Φράιμπουργκ ΙΙ): Μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με την Σααρμπρούκεν, όπου η Φράιμπουργκ γνώρισε την ήττα με 2-1.

Χαράλαμπος Χατζόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Βασικός σε όλο το παιχνίδι με την SCN Ντόρτμουντ, όπου η Αρμάνια κέρδισε 3-2.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-19): Ξεκίνησε βασικός στο 3-3 με την αντίστοιχη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 61ο λεπτό.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ακαντέμικα, την οποία οι «αετοί» κέρδισαν 2-0.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετουμπάλ): Μπήκε στο 70ο λεπτό του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (3-0) και ενώ το σκορ ήταν στο 2-0. Δεν κατάφερε όμως να κάνει κάτι για να ανατρέψει την κατάσταση.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός στην επιβλητική εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Ντόρντρεχτ.

Νίκος Ιωαννίδης (Τσβόλε):  Δεν ήταν στην αποστολή της Τσβόλε στο επιβλητικό 0-5 επί της Εξέλσιορ.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 9 μήνες.

Τζέιμς Ευμορφίδης (Άγιαξ Α1): Δεν αγωνίστηκε στην ήττα του Άγιαξ από την Φέγενορντ με 3-0.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λιρς, που έληξε 1-1.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Δεν έπαιξε απλά όλο το παιχνίδι κόντρα στην Βέστερλο, αλλά με δικό του γκολ στο 70ο λεπτό, η Σαρλερουά κέρδισε 3-2 εκτός έδρας.

Απόστολος Βέλλιος (Λιρς): Δεν ήταν στην αποστολή της Λιρς για το εντός έδρας παιχνίδι με την Λόκερεν που έληξε 1-1.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Είδε από τον πάγκο το ντέρμπι με την Άντερλεχτ που έληξε 2-2.

Νίκος Ρούμπος (Τουμπίζ): Δεν αγωνίστηκε στο ισόπαλο 1-1 εντός έδρας παιχνίδι με την Ντέσελ Σπόρ.

Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος (Ουνιόν): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Τιένεν.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Ακχίσαρ): Αν και έπαιξε και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού με την Κόνιασπορ, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Βασίλης Πλιάτσικας (Άστρα): Μπήκε αλλαγή στο 81ο λεπτό του αγώνα με την Τάργκου Μούρες που έληξε 0-0.

Γιάννης Αραμπτζής (Άστρα): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 0-0 παιχνίδι με την Τάργκο Μούρες.

Λεωνίδας Παναγόπουλος (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ): Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χτίστηκε βασικός, κρατώντας ανέπαφη την εστία της ομάδας του στο 0-0 με την Οτελούλ Γκαλάτι.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Βασικός και στα 90 λεπτά της εντός έδρας νίκης με 3-0 επί της Βιένερ Νόσταντ.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Ανέστης Αργυρίου (Ζαβίσζα): Ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, για το παιχνίδια με την Γιαγκελόνια που έληξε 0-0.

Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Λέχια Γκντανσκ): Ξεκίνησε στην αρχική εντεκάδα της Λέχια στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ποντμπεσκίτζιε, όμως αντικαταστάθηκε στο 46ο λεπτό και ενώ είχε ήδη διαμορφωθεί το τελικό 1-0.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Μπνέι Σακχνίν): Ήταν βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χάποελ Πεταχ Τίκβα, όπου η Μπνέι Σακχνίν γνώρισε την ήττα με 2-1.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Κωνσταντίνος Οικονόμου (ΜΤΚ Βουδαπέστης U-21): Έπαιξε και στα 90 λεπτά κόντρα στην Βεκ, την οποία η ΜΤΚ κέρδισε 3-1.

ΙΝΔΙΑ
Κώστας Κατσουράνης (Πούνε Σίτι): Η εξαιρετική του εμφάνιση στην ισοπαλία με την Ατλέτικο Καλκούτα (1-1), αλλά και το νέο γκολ που πέτυχε (το 4ο συνολικά) του χάρισαν τον τίτλο του «Hero Of The Match».

Αλέξανδρος Τζόρβας (Νορθιστ Γιουνάιτεντ): Δεν χρησιμοποιήθηκε στη νίκη με 3-0 επί της Τσεναϊγίν.

Kώστας Πολλάλης (Μουμπάι Σίτι): Eίδε από τον πάγκο την ήττα της Μουμπάι με 4-1 από τους Ντέλχι Νταϊνάμος.

Πηγή: gazzetta.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.