Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Δεν Χ-άρηκε τα δώρα!

39

Ισόπαλος με 1-1 ήρθε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να παρούν τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους έβαζε σε τροχιά τίτλου. Έτσι έμειναν στο -1 από τον Ολυμπιακό και -5 από τον ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στο πρώτο 20λεπτο έχοντας δοκάρι στο 8ο λεπτό με τον Μάσα, ένα σουτ του Γιαννιώτα στο 14 και ένα τετ ατετ του Πάρα στο 20 λεπτό. Oι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 30, μετά από γύρισμα του Ζέκα, η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό και κατέληξε στον Λαγό, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0.

Η απάντηση ήρθε αμέσως και στο 36′ ο Σανκαρέ με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «Αρκάδες» προσπάθησαν και μπήκαν δυνατά για ένα τέρμα, όμως οι προσπάθειες τους δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκλεισε στα καρέ του τον Αστέρα, αλλά δεν τα καταφερε να σκοράρει και έτσι παρέμεινε το τελικό 1-1.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σανκαρέ, Γκοϊάν – Κουτρουμπής

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Γιαννιώτας (64′ Μπαντιμπανγκά), Πάρα (70′ Μπαράλες), Φερνάντες (80′ Παντελιάδης), Μάσα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Λαγός, Μέντες (69′ Μπούι), Ζέκα, Πέτριτς (75′ Κλωναρίδης), Μπεργκ, Ατζαγκούν (55′ Μπαϊράμι).

Πηγή: kingsport.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.