Ειδησεογραφικό site

Σήμερα η Όλγα Τρέμη αποχαιρετά το κοινό του Mega-Γιατί παραιτήθηκε και ποια είναι τα επόμενα βήματα

58

Μετά σχεδόν δέκα χρόνια η Όλγα Τρέμη αποχαιρετά σήμερα το κοινό του Mega,ένα δύσκολο και απαιτητικό κοινό των «Ειδήσεων των 8», που την ανέδειξε και τη διατήρησε στην κορυφή της ενημέρωσης και της τηλεθέασης.

Δημοσιογράφος που ζυμώθηκε και αναδείχτηκε επαγγελματικά στην απαιτητική έντυπη δημοσιογραφία, υπηρέτησε με συνέπεια για χρόνια το πολιτικό ρεπορτάζ, και συνέχισε δυναμικά τη δημοσιογραφική διαδρομή της από επιτελικές θέσεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στο Mega η κ. Τρέμη μας παρουσίασε τον πιο ώριμο και δημοσιογραφικά μεστό εαυτό της, οδηγώντας μας καθημερινά, μαζί με τους συνεργάτες της, στο λαβύρινθο της Ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας, ερμηνεύοντας το πώς και το γιατί των γεγονότων.

Αν και «ουδείς αναντικατάστατος», η δημοσιογραφική εμπειρία της, το πολιτικό της κριτήριο (που σμιλεύτηκε ήδη από τα δύσκολα χρόνια του φοιτητικού αντιδικτατορικού αγώνα) η αξιοπρέπεια και η άψογη συναδελφική συμπεριφορά της θα λείψουν από τη Διεύθυνση Eιδήσεων του Mega.

Η απόφασή της να αποχωρήσει από τις Ειδήσεις του καναλιού -η οποία, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, κάθε άλλο παρά οφείλεται στα όσα ακούγονται και γράφονται στα όρια του παραδημοσιογραφικού «ρεπορτάζ»- ανοίγει στο «μεγάλο κανάλι» μια σοβαρή συζήτηση για το πλαίσιο, την ουσία και το πολιτικό χρώμα του καθημερινού δελτίου, στα χρόνια του μνημονίου, θέματα για τα οποία η κ. Τρέμη (και όχι μόνο) φαίνεται να έχει τις δικές της απόψεις, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι συνομιλητές της.

Δεν έχει γίνει γνωστό, αν θα παραμείνει σε άλλους ρόλους στο Mega, δεδομένου ότι χαίρει της εκτίμησης των μετόχων του καναλιού, με τους οποίους άλλωστε έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και στις εφημερίδες τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτησή της έχει ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον ανταγωνιστικών μέσων που ήδη την έχουν προσεγγίσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Τρέμη δεν επιθυμεί να συνδέσει σήμερα την αποχώρησή της από τις ειδήσεις του Mega με τον επόμενο επαγγελματικό της σταθμό, γιατί η όλη κίνησή της δεν σχετίζεται με ανάλογες ή καλύτερες προτάσεις.

Όσα γράφονται λοιπόν ή λέγονται την περίοδο αυτή στους δημοσιογραφικούς κύκλους για το «επόμενο βήμα» δεν αποτελούν, σύμφωνα με όσους συνομιλούν μαζί της, παρά εικασίες.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.