Ειδησεογραφικό site

Πυκνώνει τις εμφανίσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου – Παρών και στην ορκωμοσία Κατσιφάρα

43

Πυκνώνει τις εμφανίσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου, λίγο πριν την δική του ξεχωριστή εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη και τον εορτασμό των 40 χρόνων του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».

Το πρωί της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του Απόστολου Κατσιφάρα και του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Η εμφάνισή του εκεί αποτέλεσε έκπληξη για τους παριστάμενους, αφού ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν στην περιοχή και αποφάσισε να δώσει το «παρών» στην «μεγάλη στιγμή» του πολιτικού του φίλου και πρώην υπουργού της κυβέρνησής του, Απόστολου Κατσιφάρα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου απηύθυνε ευχές για καλή θητεία, δύναμη, αλλά και κουράγιο στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους.

Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η σημερινή ημέρα είναι μία μέρα ελπίδας, αφού, όπως είπε χαρακτηριστικά, ξεκινάει μία νέα θητεία. Όσον αφορά το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «η μεγάλη πρόκληση είναι η αυτοδιοίκηση να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη», προσθέτοντας πως «είναι βασικός μοχλός για την αλλαγή του κράτους».

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.