Ειδησεογραφικό site

Προσκλήσεις σε Βενιζέλο-Σημίτη από το Ίδρυμα “Α.Παπανδρέου” – Ναι από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

197

Χαιρετισμό στα εγκαίνια της έκθεσης θα απευθύνει ο Ευ.Βενιζέλος. Πρόσκληση και στον Κ.Σημίτη. Η «ανταλλαγή» e-mails, τα Ναι και τα Όχι

Το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή», που διοργανώνει το Ιδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Ζάππειο, την 1η Σεπτεμβρίου, θα δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος.

Ως γνωστό, η έκθεση θα ανοίξει με ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Βενιζέλος, μετά από τις απαραίτητες συνεννοήσεις που έγιναν, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Θετικά απάντησε στο email που απέστειλε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης. Ο κ. Σημίτης θα παρευρεθεί στις 3 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, στην εκδήλωση που διοργανώνει το επίσημο ΠΑΣΟΚ για την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του κινήματος.

Σε ότι έχει να κάνει με την πρόσκληση που επίσης με email απηύθυνε χθες ο Eυάγγελος Βενιζέλος προς τον Γιώργο Παπανδρέου, κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι στην απαντητική του ηλεκτρονική επιστολή ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός αφού υπενθύμισε στον κ. Βενιζέλο την ανειλημμένη υποχρέωση στις 3 Σεπτεμβρίου σε εκδήλωσε της Royal Bank of Scotland, ως κεντρικός ομιλητής, με θέμα “Η κρίση και οι επιπτώσεις της και οι προοπτικές της Ευρώπης”, απηύθυνε εκ μέρους του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου πρόσκληση να παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιεί το Ίδρυμα στο Ζάππειο την 1η Σεπτεμβρίου.

Συνεργάτες, μάλιστα, του κ. Παπανδρέου, ανέφεραν ότι ο κ. Βενιζέλος θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης και θα απευθύνει χαιρετισμό και συμπλήρωναν ότι με αυτό το δεδομένο θα γίνει πρόταση και στον Κώστα Σημίτη, ο οποίος επίσης είχε ήδη προσκληθεί να παραβρεθεί στα εγκαίνια, να απευθύνει και εκείνος χαιρετισμό, εφόσον το επιθυμεί.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.